Numberone Fm Medya Sponsorluğunda Gerçekleşen Koç Üniversitesi Bahar Şenliği

Rumeli Feneri Kampüsü’nde gerçekleşen şenlik, üniversitelilere 7 saat süren doyumsuz bir müzik şöleni yaşattı. Festivalde ana sahnede yer alan Bengü, Teoman, Tarkan ve Dj Mert Hakan canlı performanslarıyla katılımcılara doyumsuz anlar yaşattı.

Koç Üniversitesi Sosyal Aktiviteler Kulübü’nün hayata geçirdiği Numberone Fm Medya Sponsorluğundaki Bahar Şenliği’13, 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Rumeli Feneri Kampüsü’nde düzenlendi. Tarkan, Bengü, Teoman, ve Dj Mert Hakan’nın yanı sıra çeşitli grupların sahne aldığı festivalde, birçok etkinlik ve ödüllü yarışmalar da düzenlendi.

Medya sponsorluğunu Numberone FM’in üstlendiği Bahar Şenliği’nin kapıları öğlen 12.00’de misafirlerine açıldı. Çeşitli müzik zevklerine hitap eden grup ve sanatçıları dinleme imkânı bulan katılımcılar birçok sosyal aktivitenin yanı sıra, ünlü sanatçı, DJ ve grupların birbirinden farklı ve özgün sahne performanslarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

Geçtiğimiz yıl 10.000’in üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapan Koç Üniversitesi Bahar Şenliği, bu yıl da Numberone Fm Medya Sponsorluğunda 10 bini aşkın kişiye ev sahipliği yaptı.

Geceden Fotoğraflar İçin Tıklayın


Haber

İlginizi Çekebilir