Number1 FM Medya Sponsorluğunda Genç Orkestralar Yarışıyor !

Grubunla, Numberone Fm medya sponsorluğunda ki Torium Alışveriş Merkezinde ki Genç Orkestralar Yarışıyor‘a katıl, dereceye gir; muhteşem ödüller kazan ve ilk Single’ını yap! Unutma!
Yarışma Detayları:
 
Numberone Fm ve Torium Alışveriş Merkezi işbirliği ile gerçekleşecek “Genç Orkestralar YarışmasıDoğulu Müzik tarafından yürütülmektedir. Bu sene Tolga Akyıldız ve Atilla Özdemiroğlu yarışma jürisinde görev alacaklardır.
 
Tüm yarışmacıların katılım ve değerlendirme sorumluluğu Doğulu Müzik’e aittir. Torium Açık Çarşı’da bir “Açık Sahne” kurulacak, yarışmacılara bateri ve klavye, organizasyon tarafından temin edilecektir. 27 Mayıs itibariyle facebook.com/ToriumAVM sayfasında performans videoları izlenebilecek ve videolar halk oylamasına açılacaktır. 30 Haziran’a kadar devam edecek oylamanın sonucunda birinci olan gruba Single albüm çalışması hediye edilecektir. 8 Haziranʼda ki final gününde dereceye giren ilk 3 orkestra jüri üyelerinin oylarıyla belirlenecek ve gruplara Single albüm çalışması hediye edilecektir.
 
Detaylar: http://www.gencorkestralaryarisiyor.com da…

Haber

İlginizi Çekebilir