Kelly Osbourne, Gaga'yı Fena Eleştirdi

Rock müziğin efsane ismi Ozzy Osbourne’un kızı Kelly Osbourne, Lady Gaga’yı sert şekilde eleştirdi.

Huffington Post’un haberine göre, Kelly Osbourne, ABD’li şarkıcı Lady Gaga için ‘Tuhaf tiplerden beslenen ikiyüzlü açgözlü bir yalancı, muhteşem büyük bir ikiyüzlü’ ifadesini kullandı.

Osbourne, Gaga’nın bu yılın başında kendisine yolladığı ve “Moda Polisi” isimli programdaki rolünü eleştirdiği notu yayınladığı için şarkıcının hayranları tarafından hedef alındığını açıkladı.

Kelly’ye insanları dış görünüşleriyle yargılamamasını söyleyen Gaga ise genç yıldızın annesi Sharon Osbourne’un gazabına uğradı. Konuyu kendi tartışma programı “The Talk”a da taşıyan Sharon, Lady Gaga’yı ilgi çekmeye çalışmakla suçladı. Annesinin aksine Kelly, Twitter üzerinden attığı mesajla Gaga’nın ‘Little Monsters” dediği hayranlarının yazdıklarını umursamadığını dile getirdi.


Lady Gaga ile Kelly Osbourne arasındaki gerginlik 2009’dan bu yana devam ediyor. Ancak ipler Lady Gaga’nın hayranlarının Kelly Osbourne’un kilosu ile dalga geçmesi ve ölüm tehditleri göndermesi ve şarkıcının bu yaşananlara sessiz kalması üzerine koptu.

Kelly Osbourne, Lady Gaga için ‘Onu ilk zamanlar seviyordum. Ancak hayranlarının bana ölüm tehditleri göndermesine bu denli kayıtsız kalması ile ne kadar iki yüzlü olduğunu anladım. Lady Gaga tuhaf tiplerden beslenen, ikiyüzlü, açgözlü bir yalancı’ dedi.

 

Lady Gaga’nın çok özel fotoğrafları için Tıklayın

Lady Gaga videoları için Tıklayın

Haber

İlginizi Çekebilir