Miley Cyrus ve Chris Brown'a Kötü Haber

Miley Cyrus ve Chris Brown, Amerikalı ebeveynler tarafından en kötü ünlü rol modeller olarak belirlendiler.

CouponCodes4u.com sitesinin bir anket çalışması kapsamında, ABD çapındaki 2.407 ebeveynden, çocukları için kötü örnek teşkil ettiklerini düşündükleri ünlü isimleri seçmeleri istendi.

OK! Magazine’in haberine göre bir zamanlar canlandırdığı Hannah Montana isimli karakterle çocukların sevgisini kazanan Miley Cyrus, o imajından sıyrılmasından sonra ebeveynlerin yüzde 68’inin oyunu alarak anketin en kötü kadın rol modeller sıralamasının başında yer aldı.

Sıralamada Miley’yi, aldığı yüzde 65 oranındaki negatif oyla Lindsay Lohan takip etti. Lindsay, halihazırda mahkeme kararıyla girdiği rehabilitasyon tedavisine devam ediyor.

Listenin üçüncü sırasında yer alan Kim Kardashian’ı, sırasıyla Amanda Bynes ve “Teen Mom” isimli programın eski yıldızı Farrah Abraham takip etti.

Öte yandan listenin erkek versiyonun başında yer alan isim ise, 2009 yılında o sıralar kız arkadaşı olan Rihanna’yı dövmesinden dolayı eleştiriler alan Chris Brown oldu. Chris, ebeveynlerin yüzde 71’inin oyunu aldı.

Listenin ikinci sırasında Kardashian’ın erkek arkadaşı rap şarkıcısı Kanye West yer aldı. Kanye, ebeveynlerin yüzde 67’sinin oyunu aldı.

Listedeki bir diğer isim Justin Bieber, son zamanlarda çokça konuşulan eğlenceleri ve dikkatsiz araç kullandığı yönündeki iddialar sayesinde listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Justin’i sırasıyla Lil Wayne ve Charlie Sheen takip etti.

Miley Cyrus Maxim Dergisi Seksi Pozlar

Miley Cyrus V Magazine Dergisine Verdiği Pozlar

Miley Cyrus Havuz Başı Fotoğrafları İçin Tıklayın

Miley Cyrus Video Galeri

Turkishny

Haber

İlginizi Çekebilir