Chris Brown'a Dayak Suçlaması

The New York Daily News’un sitesinde yer alan habere göre; dünyaca ünlü şarkıcı Chris Brown, eski sevgilisi Rihanna’yı ağır bir şekilde yaralamasından sonra 24 yaşındaki bir kıza saldırmasıyla dayak konusunda yeniden gündeme geldi.

TMZ’ye konuşan olayın mağduru olduğu iddia edilen Deanne Gines, Chris’in performans sergilediği Anaheim’deki Heat Ultra Lounge’ın VIP bölümünde şarkıcıyla birlikte olduğunu ve barın kapanmak üzere olduğu sıralarda şarkıcının kendisini yere ittiğini iddia ediyor. Deanne, itişin kasti olduğunu ve yere itilmesi sonucu dizlerinin üzerine kötü şekilde düştüğünü söylüyor.

Doktorların kendisine sağ dizinde bağ dokusu yırtılması olduğunu söylediklerini belirten Deanne, ayrıca kendisine bir ameliyat geçirebileceğinin de söylendiğini iddia ediyor.

Öte yandan söz konusu gece kulübünün sahibi, Chris’i suçlayan kadının iddialarının doğru olmadığını söyledi. Hatta gece kulübünün sahibi, Chris’in hiçbir zaman söz konusu kadına dokunmadığını söyledi.

Olayla ilgili şarkıcının sözcüsü Nicole Perna TMZ’ye konuşarak böyle bir durumdan kendisinin ve Brown’ın haberi olmadığını ifade etti.

2009 yılında yaşadıkları bir tartışmada Brown’un Rihanna’yı yumruklaması yüzünden ayrılan çift, bir süre önce yeniden bir araya gelmişti.

Rihanna’nın Brown’u yaşananlardan sonra affetmesi büyük yankı uyandırmıştı.

Chris Brown ve Rihanna Hawaii Fotoğrafları

Chris Brown Video Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir