Glastonbury'de Rita Ora rüzgarı

İngiltere’de  her yıl düzenlenen ve dünyanın en ünlü ses sanatçılarının yer aldığı evsanevi  “Glastonbury” festivaline ilk kez katılan  ses sanatçısı Rita Ora sahnede sergilediği perfoman sı, giyimi ve danslarıyla 70 bine yakın müzik severini büyüledi.

Rita Ora Glastonbury performansı için tıklayın

Dünyada büyük ün yapan ve müzik listelerini alt  üst eden Kosovalı Rita Ora “Glastonbury” festivalindeki “Piramid” adlı sahneye  kırmızı elbisesiyle çıkarak en son albümündeki şarkıları okudu. Konser boyunca Rita Ora danslarıyla da  “Glastonbury” Festivaline damgasıı vurdu .

Rita Ora’nın “Glastonbury” festivalindeki  perfomansı İngiletere’de olduğu gibi dünyada da büyük yankı yarattı .

Rita Ora & Calvin Harris El Ele Fotoğrafları Görmek İçin Tıklayın

Rita Ora Havuz Fotoğrafları

Rita Ora Foto Galeri

Rita Ora Videoları 

Rita Ora ”What Makes You Beautiful ” Cover

BBC televizyonu  uzun zamandan sonra ana habeelerinde  Rita Ora’nın konserine yer verirken , Rita Ora’nın   sahnede Tina Tarneri,  Madona’yı ve bunlara  benzer yıldızları aratmadığını  ileri sürdü.

BBC, dünyanın  yeni bir müzik yıldızına daha ulaştığı yorumunda bulundu. “Glastonbury” festivalindeki büyük başarısından sonra Rita Ora , New York!ta  12O  bin kişilik bir stadta konser verecek . Rita Ora’nın konseri için satışa çıkarılan biletlerin şimdiden bile yüzde 60’nın  satıldığı bildirildi.

Haber

İlginizi Çekebilir