Justin Bieber Yaptığı Yanlışı Anladı

 Çarşamba günü TMZ’nin yayınladığı bir videoda, bir kovanın içerisine idrarını yaparken ve Bill Clinton’a küfrederken görülen Justin Bieber (19), özür dilemek için Clinton ile irtibata geçti.

USA Today’in haberine göre bir restoranda geçen olayın videosunda Justin, restorandaki bir duvarda asılı bir Clinton fotoğrafına, içerisinde mavi bir sıvının olduğu sprey başlıklı bir şişeyle su fışkırtıyor ve oradan ayrılmadan önce Clinton’a küfrediyor.

Çarşamba akşamı Justin’in, Bill Clinton’a attığı “zaman ayırdığınız için teşekkürler. Sözleriniz çok değerliydi” şeklindeki tweet, şarkıcının Clinton’dan özür dilemek için kendisine ulaştığını gösterdi.

Clinton tweete karşılık vermedi fakat Extra’nın belirttiği üzere Justin, Clinton’a saygısızlık ettiğinden dolayı üzgün olduğunu söyledi. İkilinin, “iyi bir görüşme” yaptıkları ve Clinton’ın şarkıcının özrünü kabul ettiği söyleniyor.

E! Online’ın haberine göre Clinton, “Eğer bu şimdiye kadar yaptığın en kötü şeyse, sorun değil” gibisinden bir şey söyledi. Ayrıca Justin’in, Clinton Global Initiative’e destekte bulunmayı teklif ettiği kaydedildi.

TurkisNY

Justin Bieber’ın Temizlik Kovasına Tuvaletini Yaptığı Anlar

Justin Bieber Dubai Konseri Ortalık Karıştı

Justin Bieber İstanbul Konseri Fotoğrafları

Justin Bieber İstanbul’a Kaçak Adım Attı

Justin Bieber Teen Vogue Fotoğrafları

Justin Bieber Video Galeri

Justin Bieber Tişörtsüz Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir