Yeni Anne'den Seksi Pozlar

Beyoncé, Flaunt magazinin Yaz 2013 sayısının kapak kızı oldu.

Başarılı şarkıcı Beyonce, gay erkek hayran kitlesinin getirdiği zorluklar ile telaşlı kariyer programı üzerine konuştu.

“Gay İkonu” olarak kabul edilmesi üzerine: ” Bu harika kadınlarla birlikte bir şirkette çalışsaydım, memnun olurdum. Sanırım biz cesur olduğumuz zaman bizi seviyorlar. Aynı şekilde aşka karşı korkusuz olduğumuz zaman, güç ve cinselliğimiz üzerine güç gösterisi yaptığımız zaman da. “

Özel hayranlarının hayır kurumlarına bağış yapması üzerine: ” Onlar farklılık yaratmak için tutulmuş. Biz o özel insanları iş yaratmak ve insanlara iş bulmalarında yardım etmeleri için topladık. Bu kutlamak istediğim bir şey. Değişim için bilinçlendirilmenin farkına vardık ve kızların her yerde eşit olması için günde 4 milyon dolar bağış yapıyorlar. Konserde çok fazla genç insan vardı. Onlar kredi almaktan çok, sosyal sorumluluğa sahipler.”

Pepsi ile çalışması ve çocukların çocuk obezitesine karşı olan mücadelesi üzerine: “Pepsi, benim büyüyerek kahramanlarımı topladığım bir markadır. Şirket, müzisyenlere ve sanata saygı duyuyor. Her hangi birini dengesiz bir hayat yaşaması için teşvik etmek istemem, özellikle bir çocuğu. Çalıştığınız zaman vücudunuza dikkat ediyorsunuz. Reklam için olan provalarım çok zor geçiyor. Bence istediğiniz zaman bir Pepsi veya Diyet Pepsi’ye sahip olmak harika bir şey. Tamamen seçim meselesi.”

 

Beyonce Flaunt Magazine Fotoğraflar İçin Tıklayın


Beyonce’ye Konserde Taciz

Beyonce H&M Yaz Bikini Koleksiyonu

Mrs Carter Show Sahne Kostümleri

Haber

İlginizi Çekebilir