Rihanna ve Beyonce, Cinayet Davasına Öfkeli

George Zimmerman, 26 Şubat 2012 tarihinde Travyon Martin isimi genci Florida’da vurarak öldürmüştü. Zimmerman’ın saldırıya uğradığı yönündeki savunmasını değerlendiren polis, dosyayı yargıya göndermedi. Olayların basına sızmasından sonra mahkeme olaya el koydu ve Zimmerman cinayet suçundan yargılanmaya başladı. Cumartesi günü görülen davada Zimmerman’ın suçsuz olduğu kararı verildi.

Şarkıcı Rihanna ve Beyonce, 17 yaşındaki siyahi Trayvon Martin’i öldüren Georger Zimmerman’ın çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmasını eleştirdi. Beyonce, Martin’i konserinde anarken, Rihanna mahkeme kararına sosyal medyada tepki gösterdi. Beyonce ve Rihanna, 17 yaşındaki Travyon Martin’i öldüren George Zimmerman’ın serbest bırakılmasına tepki gösteren ünlüler arasında.

Rihanna, Floridalı Trayvon Martin’i göğsünden vuran George Zimmerman’ın jüri üyeleri tarafından suçsuz bulunarak serbest bırakılmasını eleştirdi. 25 yaşındaki yıldız, Insatgram’da yaptığı açıklamada, “Hiçbir neden yokken bir çocuk vuruldu! Ve bu konuda cinayet kararı çıkmadı. Benim kardeşim de 17 yaşında, dünyam sarsıldı.” dedi ayrıca Twitter hesabında ise ‘Çok üzücü bir haber. Bu olay sadece ABD’de olur’ sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Şarkıcı Beyonce, önceki gün Nashville’deki konseri sırasında Trayvon Martin için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını istedi. Daha sonra “I Will Always Love You” (Seni Hep Seveceğim) şarkısını söyledi. Rap yıldızı Young Jeezy Facebook sayfasından yayınladığı yeni şarkısı ‘It’s a Cold World’ü Martin’e adadı.

Rihanna’nın Balmumu Heykelini Görmek İçin Tıklayın

Rihanna Sarhoş Sahnede 

Rihanna Polonya Bikinili Fotoğrafları

Rihanna’nın Bütün Saç Modellerini Görmek İçin Tıklayın

Rihanna World Tour Sahne Arkası Fotoğrafları

Rihanna 777 Tur Foto Galeri 

Rihanna 777 Tur Belgeseli Tanıtım Videosu


Rihanna Hawaii Fotoğrafları İçin Tıklayın

Rihanna Transparan Kıyafetiyle

Rihanna Seksi Dansıyla Büyüledi

Beyonce Flaunt Magazine Fotoğraflar İçin Tıklayın

Beyonce’ye Konserde Taciz

Beyonce H&M Yaz Bikini Koleksiyonu

Mrs Carter Show Sahne Kostümleri

Haber

İlginizi Çekebilir