Justin Timberlake'in 11 Şarkılık Yeni Albümü – '' Take Back The Night '' şarkısı ile müjdeledi

Justin Timberlake, tüm dünyadaki müzik listelerinin zirvesine yerleşen ve satış rekorları kıran “The 20/20 Experience” albümünün yayınlanmasının ardından, 30 Eylül tarihinde yayınlayacağı yeni “The 20/20 Experience – 2 of 2” albümünü “Take Back The Night” şarkısı ile müjdeledi.

“Take Back The Night” şarkısı Justin Timberlake, Timbaland, Jerome “J-Roc” Harmon ve James Fauntleroy imzası taşıyor.
 
11 yepyeni şarkının yanı sıra bir sürpriz de içeren “The 20/20 Experience – 2 of 2” albümü hakkında Justin Timberlake: “Geçtiğimiz sene albüm kayıt aşamasında, albümde yer almasını istediğim 20 şarkıyı seçmiştim. Ama daha sonra şarkıların arasından vazgeçemediklerim ve çok sevdiklerim oldu, ikinci kısım için ekstra bir şeyler de koymaya karar verdim.”

Justin Timberlake’den Ses Getiren Video ” Tunnel Vision ”

6 Grammy ödüllü Justin Timberlake, uzun bir aradan sonra yayınlandığı 3. stüdyo albümü “The 20/20 Experience” ile bir kez daha neden günümüz en yetenekli ve başarılı yıldızlarından biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. “The 20/20 Experience” albümü Türkiye dahil 89 ülkenin iTunes listesinde #1.sıraya yerleşmiş ve iTunes tarihinin de en hızlı satılan albümü olarak rekor kırmıştı.
 
 Timberlake’in satış rekorları kıran “Suit & Tie” ve “Mirrors” single’larının ardından albümün 3. single’ı olan “Tunnel Vision” yayınlandı. Timberlake ve Timbaland ile “J-Roc” Harmon imzası taşıyan bu şarkıya çekilen video klip, Justin Timberlake’i bir kez daha gündeme getirdi. Ünlü korku film yönetmeni Wes Craven’in oğlu Jonathan Craven ile Simon McLoughlin ve Jeff Nicholas yönetmenliğindeki klip dans koreografisi ile de dikkat çekiyor.
 
 Yayınlanmasının ardından Youtube tarafından kaldırılan video, daha sonra sanatsal bulunduğu gerekçesiyle yaş doğrulaması zorunluluğu getirilerek yeniden yayına alındı.

Justin Timberlake Tunnel Vision İzle

 Justin Timberlake Mirrors Video Klip İzlemek İçin Tıklayın

Justin Timberlake Foto Galeri

Justin Timberlake Videoları

 

Haber

İlginizi Çekebilir