Lady Gaga Çok Farklı

Ağustos ayında yayınlayacağı yeni single albümünün ve MTV Video Müzik Ödüllerinde sergileyeceği performansının öncesinde Lady Gaga, “Artpop”tan ilham alan yeni imajının tanıtımına hafta sonunda devam etti.

NY Daily News’un haberine göre Cumartesi günü performans sanatçısı Marina Abramovic ile birlikte Hamptons’taki Watermill Center’daki 20th Annual Watermill Center Summer Benefit isimli sanat etkinliğine katılan Lady Gaga, yeni görüntüsüyle şaşırttı.

27 yaşındaki şarkıcı, baştan aşağı siyah renkteki kıyafeti ve siyah uzun saçıyla neredeyse tanınmayacak haldeydi. Bu arada Lady Gaga’nın yeni burun piercingi de dikkat çekti. Söz konusu piercingi geçen hafta yaptıran Lady Gaga, piercingin takılışını gösteren bir videoyu da YouTube’tan paylaştı.

Lady Gaga, “Artpop” isimli albümü ve albümden çıkacak singleı için sürekli sanat çalışmaları gözler önüne seriyor. Cumartesi günü Lady Gaga, üzerinde sadece bir gözlük ve siyah renkli botun olduğu bir fotoğrafını yayınladı. Söz konusu fotoğrafta Lady Gaga, devre kartlarından yapılma bir koltukta oturuyor.

Bir zamanlar gerçek adı olan Stefani Germanotta ismiyle tanınan Lady Gaga’nın daha doğal gözüken bu imajının, şarkıcının eski halini yeniden keşfetmesiyle ilgili olduğu söyleniyor.

Lady Gaga’nın çok özel fotoğrafları için Tıklayın

Lady Gaga videoları için Tıklayın

 

Haber

İlginizi Çekebilir