Aldatan Kadın Konuştu !

Kocasının yakın arkadaşı olan yapımcı Simon Cowellile ilişkisinden hamile kalan Lauren Silverman, kocasının yaşadığı ilişkiyi bildiğini ve tepki göstermediğini açıkladı.

İngiliz televizyon yapımcısı ve kocası Andrew Silverman’ın yakın arkadaşı Simon Cowell’dan hamile kalan ABD’li sosyetik Lauren Silverman, kocasının kendisine karşı ilgisiz olduğunu ve başka kadınlarla ilişki yaşadığını söyledi. 36 yaşındaki sosyetik isim, “Kocamı aldatmadım. O, Simon ile ilişkimizi biliyordu. Kocam Andrew, dünyayı dolaşıp kızlarla yatında parti veriyordu. Benim ilişkimi de dert etmiyordu” dedi. İşadamı Andrew Silverman’ın ise Lauren Silverman’dan 7 yaşındaki oğullarının velayetini almak üzere harekete geçtiği ortaya çıktı. Öte yandan Lauren Silverman’ın, yakın çevresine 53 yaşındaki Simon Cowell’in kendisine karşı ilgisiz olduğunu belirterek “Gucci marka çantayla yatmaya gidemezsiniz” dediği ortaya çıktı.

İngiliz basınının iddiasına göre Simon Cowell, Silverman’ın hamileliğini öğrenmeden 6 hafta önce, ondan ayrılmak istediğini söyledi. Çapkınlıklarıyla ünlü Cowell’ın bebek haberinden sonra kafasının karışık olduğu ve nasıl bir karar alacağını henüz kendisinin de bilmediği iddia edildi.

Haber

İlginizi Çekebilir