Number1 Fm Sponsorluğunda Eğlence Dolu Haftasonu…

Marmara Denizi’nin en güzel adalarından biri olan Sedef Adası’nda hizmet veren Elio Sedef, yoğun ilgi üzerine 10 Ağustos Cumartesi günü İstanbul gece hayatının en tanınmış DJ’lerinden Murat Tokuz’u, 11 Ağustos Pazar günü ise DJ Bee Gee’yi, Number One FM medya sponsorluğunda yeniden keyif dolu bir ‘happy hour’ da misafirleriyle buluşturuyor.

2013 yılında hızlı bir giriş yapan, Sedef Adası’nda yer alan Elio Sedef, unutulmaz bir lezzet deneyimi ile eğlenceyi bir arada sunuyor. Elio Sedef’te misafirler, Cuma akşamları Teb Yıldızlı Geceler kapsamında Zeynep Doruk’un muhteşem sesiyle büyülenirken hafta sonları ise birbirinden özel DJ’lerin performansları ile adetaAkdeniz ve Ege sahillerinin tadını çıkarıyor.

Number One FM medya sponsorluğunda 10 Ağustos Cumartesi günü  İstanbul gece hayatına damgasını vuran ve özel partilerin vazgeçilmezi olan Murat Tokuz’un, 11 Ağustos Pazar günü ise DJ Bee Gee’nin performansıyla saat 15.00’da başlayacak olan ‘happy hour’, saat 19.30’a kadar hız kesmeden Elio Sedef’te devam edecek. Her hafta sonu farklı bir sürprizle konuklarını şaşırtmaya hazırlanan Elio Sedef, bu yaza damgasını vuracak!

Haber

İlginizi Çekebilir