Cheryl Cole Dövmeyi Abarttı

Girls Aloud grubunun üyelerinden Cheryl Cole, ilk kez geçtiğimiz Şubat ayında verdikleri konserde dikkat çeken gül dövmesinin son rotuşlarını da yaptırdı, bütün ayrıntılar tamamlandı.

Cole’un kalçasından başlayarak beline kadar uzanan iri gül dövmesini yapan Nikko Hurtado da eserini Instagram sayfasında paylaştı. Cole bu dövme yüzünden bazı hayranlarını şoke etti. Ama bazılarının da beğenisini kazandı.

Ünlü şarkıcı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Bu dövmenin zaten 7-8 aydır var olduğunu söyleyerek “Sadece biraz ayrıntı çalıştık” dedi. Dövmesi yapılırken 14 saat boyunca yatmak zorunda kaldığını belirten Cole, kalçasına dövmesini yaptırdığı İngiliz güllerini çok sevdiğini söyledi.

Cole, bazı kişilerin “bir gün pişmanlık yaratabilir” dediği bu dövmeyi sanatın çeşitli formlarına duyduğu sevginin bir ifadesi olarak nitelendirdi. Cheryl Cole’un bu iri dövme için 7 Bin Sterlin harcadığı tahmin ediliyor. Dövmeyi yapan Hurtado ise Los Angeles’ta bu alanda ünlüler tarafından tercih edilen biri olarak tanınıyor.


Cheryl Cole’un Kalça Dövmesi İçin TIKLAYIN

Haber

İlginizi Çekebilir