Miley Cyrus'a Her Yerden Tepki Yağıyor

MTV Müzik Ödülleri’nde yaptığı striptiz ve kucak dansı yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan ABD’li oyuncu ve şarkıcı Miley Cyrus (20), yakın arkadaşı Kelly Osbourne’den de nasibini aldı. Rock müzik efsanesi Ozzy Osbourne’ün sunucu ve modacı olan kızı Kelly Osbourne, “O başarılı biri ama dilini ağzının içinde tutmayı bir türlü beceremiyor” dedi. Bir televizyon programına çıkan 28 yaşındaki Osbourne, “Ona şunu söyledim: Seni seviyorum. Ama şu lanet olası dilini artık içeri sok” diye konuştu. Osbourne, “Ben onun en yakın arkadaşıyım. Dolayısıyla onun kariyerine zarar gelmesini istemiyorum” dedi.

Country şarkıcısı olan Cyrus’ın babası ise kızının çok eleştirilen sahne şovuna herkesi şaşırtan bir yorum yaptı.

Baba Cyrus, Twitter sayfasında yazdığı mesajla kızını desteklediğini ve sonuna kadar arkasında olduğunu gösterdi. Billy Ray Cyrus “Bu geceki lütufları için Tanrı’ya teşekkür ederim. Dünya barışı için dua etmeye devam. Daha fazla sevgi daha az nefret notunu” yazdı. Bu arada tenisçi Andy Roddick ise Cyrus’un gösterinden sonra Twitter sayfasında genç şarkıcının babasına gönderme yaparak “Zavall Bily Ray” mesajını paylaştı. ” biri bu kıza göz kulak olsun ”

Müzik dünyasının çılgın kızı Miley Cyrus, önceki akşam düzenlenen MTV Video Müzik Ödülleri’ndeki sahne şovuyla çok konuşuldu. Ama hiç ummadığı kadar da acımasız eleştiri aldı.

20 yaşındaki Cyrus’ın henüz küçük bir çocukken üne kavuştuğu Hannah Montana dizisinin bazı bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer alan ve annesini oynayan Brooke Shields, genç şarkıcının ödül gecesindeki gösterini “umutsuzca, can havliyle sergilenmiş bir çaba” olarak değerlendirdi. TV’de bir sohbet programına katılan 48 yaşındaki iki çocuk sahibi Shields, önce şakayla karışık “Ben Hannah Montana’nın annesiyim, nerede yanlış yaptım” diye konuştu. Ardından da “Ben Miley’e kimin bunu önerdiğini merak ediyorum, bu şov neden gerekliydi. Çocuklarımız bu gösteriyi izleyemez” dedi.

Tören gecesi hem Miley Cyrus’ın hem de Lady Gaga’nın şovunu izlediğini söyleyen Shields, iki gösteri arasında fark olduğunu dile getirdi. Shields “Lady Gaga’da teşhirciliğin ötesinde bir deha da söz konusu” diye konuştu. Brooke Shields “Miley çok güzel şarkı söylüyor. Bence kalçasını öne çıkaracağına şarkı söyleme konusundaki yeteneğini öne çıkarmalı” diye konuştu.

Miley Cyrus’ın ödül gecesi 36 yaşındaki Robin Thicke ile yaptığı bu gösteri ABD’de yayınlanan başka programlarda da eleştiri konusu oldu. MSNBC’nin sabah programını sunan Mika Brzezinski, Cyrus ile Thicke’nin gösterisini “Gerçekten rahatsız edici” diyerek eleştirdi.

Miley Cyrus’un Eleştiri Aldığı O Sahne Şovu

Miley Cyrus’un Twerk Dansı Alay Konusu Oldu

Miley Cyrus’ın Terry Richardson’a Verdiği Çılgın Pozlar

Miley Cyrus Dolar Kıyafetiyle

Miley Cyrus Maxim Dergisi Seksi Pozlar

Miley Cyrus V Magazine Dergisine Verdiği Pozlar

Miley Cyrus Havuz Başı Fotoğrafları İçin Tıklayın

Miley Cyrus Video Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir