John Legend Yeni Albümüyle Aşka Yelken Açtı

Müzikteki başarılarının yanı sıra inişli çıkışlı aşk ilişkileriyle de gündeme gelen R&B yıldızı John Legend yeni albümünde gelecekteki aşka odaklanıyor.

R&B yıldızı John Legend ‘Love in the Future’ isimli yeni albümünün özel bir yeri olduğunu belirtiyor. “Söz verdiğim üzere yeni çıkardığım bu albüm gerçek oluyor. Bazı şarkılarınızın hayatınızı yansıtması güzel.Bu hep böyle oldu ama özellikle bu albüm hayatımda şu an nerede olduğumla çok alakalı.” Yakında evlenecek olan Legend bu konuda da çok rahat olduğunu söylüyor.

“Tabii ki evleneceğim için çok heyecanlıyım. Ama bunu arkadaşlarımla güzel vakit geçirmek istediğim eğlenceli bir parti olarak görüyorum. Güzel yemek ve içeceğin güzel müzikle kaynaştığı hoş bir gece geçirmek istiyoruz. Yapmamız gerekenin sadece bunlar olduğunu düşünüyorum. Birde yakışıklı, güzel görünmeliyiz ki fotoraflarda iyi çıkalım. Gerisi içinse telaşa gerek yok.

Albümün promosyonu kapsamında, düğünden sonra Amerika turnesine çıkacak olan John Legend’in 4. stüdyo albümü ‘Love in the Future’ ünlü yıldızın hayranlarıyla buluştu.



Haber

İlginizi Çekebilir