New York Moda Haftası Tüm Hızıyla Devam Ediyor…

Ünlü şarkıcı John Legend yakında evleneceği nişanlısı Chrissy Teigen ile New York Moda Haftasına katılanlar arasındaydı. “Yeterince modanın içindeyim. İyi bir zevkimin de olduğunu düşünüyorum. Çok takıntılı olmayı sevmem ama nasıl göründüğüme, onun nasıl göründüğüne dikkat ederim. O çok harika bir stile sahip.” ‘Love in the Future’ albümünü yeni çıkaran müzisyen John Legend’in katıldığı moda gösterisinde, 1970’lerde Vogue dergisinde moda editörlüğü de yapmış New York’lu ünlü modacı Vera Wang’la yeni kreasyonu hakkında konuştuk. “Esin kaynağımı bir çeşit sanatsal ve oldukça atletik şeyler oluşturdu. Yani romatik bir elbisede bile atletik çizgiler var. Daha çok sporun, vücut ve hareketlerinin baz alındığı koleksiyonlar.”

Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham gibi ünlülere diktiği gelinliklerle bilinen moda tasarımcısı Vera Wang’ın İlkbahar Koleksiyonu seyircilerden tam not aldı. Merakla beklenen bir diğer gösteri de Rodarte’ın defilesi oldu.

R&B müzik yıldızı Miguel, Rodarte’ın defilesi hakkında düşüncelerini euronews’e açıkladı: “Bu gösteri her yıl merakla bekleniyor. Her zaman yaratıcı ve ilham verici tasarımlar var. Bir müzisyen olarak ilhamı nerede bulabilirsem orada arıyorum, burası da sürekli gelinmesi gereken yer.” Oyuncu Rashida Jones ise “Her zaman farklı ve insanı yüzde yüz etkileyen tasarımları oluyor. Kreasyonlarını görmek için çok heyecanlıyım” dedi. Kate ve Laura Mulleavy kardeşler tarafından kurulan Rodarte markası gerçek bir başarı hikayesi. 2005 yılında kurdukları marka Amerika’da bir çok endüstri ödülleri kazandı.

Amerikan Vogue dergisi Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour’a verdikleri röportaj sonrası ünleri tüm dünyaya yayıldı. Kızkardeşler Sonbahar Koleksiyonları için doğup büyüdükleri Kuzey Kaliforniya’dan esinlendiklerini belirttiler.


Haber

İlginizi Çekebilir