Michael Jackson'ın En Büyük Hayaliymiş

Michael Jackson’ın gizli günlüğünde yazılanlara göre Popun Kralının asıl arzusu; bir sinema yıldızı olarak ölümsüzleşmekmiş.

Daily Mail’in haberine göre efsanevi dans ve film yıldızları Gene Kelly ve Fred Astaire’den “daha iyi olmak … tüm zamanların en iyisi olmak” isteyen Jackson, bu sebeple ölümünden önce filmlerle ölümsüzleşme arzusundaydı.


Jackson, günlüğüne, “Film üzerine odaklanmazsam, ölümsüzleşme olmaz” yazarak hayattaki en büyük arzusunu ortaya koymuştu.


New York Post’un Page Six’i tarafından yayınlanan Jackson’ın günlüğünden alıntılanan pasajlara göre Jackson, günlüğündeki o notu, 25 Haziran 2009 tarihinde aşırı dozda ilaçtan ölmesinin sadece aylar öncesinde yazmıştı.


Günlük ayrıca Jackson’ın, şimdilerde gözden düşmüş olan doktoru Conrad Murray’e uyku açısından ne denli bel bağladığını da ortaya koydu.
Fakat Jackson’ın uyku ilacı düşkünlüğü, şarkıcının ölümüne neden oldu.Murray, Jackson’a uyku ilacı olarak ölümcül dozda anestezi vermesinden dolayı kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giydi.

Günlüğünde gelecek planlarından da bahseden Jackson, “ilk multi milyarder şarkıcı-aktör-yönetmen” olabilsin diye Broadway yapımcılarının, hayatı hakkında bir oyun hazırlamalarını istiyordu.


Yine günlükte yazılanlara göre Jackson ayrıca, içecek ve kurabiye ürünlerinden oluşan bir ürün serisi çıkarmayı planlıyordu.

 

MICHAEL JACKSON FOTO GALERİ

MICHAEL JACKSON CENAZE TÖRENİ

MICHAEL JACKSON ŞARKILARI

MICHAEL JACKSON VİDEOLARI

Haber

İlginizi Çekebilir