Miss America 2014 Seçildi

Miss America ünvanını, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Miss New York kazandı.

Miss New York Nina Davuluri (24), Pazar akşamı New Jersey, Atlantic City’de gerçekleştirilen yarışmada Miss America 2014 seçildi.


Doktor olmak istediğini söyleyen Davuluri’ye, tacını, geçen yılın Miss America’sı seçilen Miss New York Mallory Hagan taktı.


Yarışmanın yetenek sergileme bölümünde jüri üyelerini geleneksel bir Bollywood dansıyla etkilemeyi başaran Davuluri, Hindistan kökenli ilk Miss America oldu.


Atlantic City’de tacını almasının ardından bir açıklamada bulunan Davuluri, “Duygusallaşmak için vaktim bile olmadı…Henüz ebeveynlerimle konuşma fırsatım dahi olmadı” şeklinde konuştu.


New York, Fayettevilleli Davuluri, ünvanı sayesinde edindiği yeni görevinde Hint kökenlerini temsil etmeyi ve çeşitliliğe dikkat çekmeyi planlıyor.


Davuluri, gözyaşları içinde yaptığı konuşmasında, “Hint kökenli ilk Miss New York’tum ve şimdi de Hint kökenli ilk Miss America olmaktan büyük gurur duyuyorum” dedi.


Davuluri’nin, Miss America olarak ilk resmi görevi Pazartesi günü New Jersey, Seaside Heights’e yapacağı ziyaretle başlayacak.


İlk olarak Sandy Kasırgası dolayısıyla tahrip olan ve sonrasında geçen hafta da şiddetli bir yangına maruz kalan Seaside Heights’e yapacağı ziyarete ilişkin konuşan Davuluri, “Jersey Sahili, evimiz olduğu için ilk resmi hizmet sorumluluğumu Seaside Height’te gerçekleştiriyorum” dedi.

53 güzelin yarıştığı yarışmada Miss California Crystal Lee ikinci sırada, Miss Oklahoma Kesley Griswold ise üçüncü sırada yer aldı.

İşte 1. Seçilen Nina Davuluri’nin Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir