Okullar Açıldı

2013 – 2014 eğitim – öğretim yılı bugün başladı.

Yaklaşık 17 milyon öğrenci ve 800 bin öğretmen ders başı yaptı. İlkokul birinci sınıf ve anaokulu öğrencilerinin bir hafta önce uyum eğitimiyle başladığı 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı için ilk ders zili bugün çaldı.

 Sabahın ilk saatlerinde anayollarda trafik yoğunluğuna rastlanmadı. Günün ilk ışıklarıyla birlikte trafikte, okul servisi yoğunluğu arttı. Polis ekipleri, anayollarda kritik noktalarda trafikte sorun yaşanmaması için önlem aldı. Yetkililer vatandaşlara ilk gün toplu taşıma araçlarını kullanmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bazı bölgelerdeki araç arızaları ve kazalar nedeniyle de trafik kilitlenmiş durumda… İşte o bölgeler… – D100 Avcılar – Parseller yönünde araç arızası nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu var – D100 Kartal-Pendik yönünde meydana gelen trafik kazası nedeniyle 1. şerit trafiğe kapalı. – Basın Ekspress – Kuyumcukent yönündeki araç arızası nedeniyle bölgedeki trafik yoğunlaşıyor. – 0-3 Bayrampaşa-Vatan yönünde trafik kazası var. 1. şerit trafiğe kapatıldı. – D100 Küçükyalı-Bostancı yönünde trafik kazası var. 1. şerit trafiğe kapatıldı – D100 Bayramoğlu – Tuzla yanyolda trafik kazası var. 2. şerit trafiğe kapatıldı.

Haber

İlginizi Çekebilir