Haftalardır Beklenen Maç Sonunda Gerçekleşti..

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, Devler Ligi’ne kabus gibi bir başlangıç yaptı. B Grubu’nun ilk maçında Real Madrid’i konuk eden Sarı-kırmızılılar, sahadan 6-1’lik farklı bir mağlubiyetle ayrıldı.

Aslan, taraftarının muhteşem desteğiyle maça hızlı başladı. reklam Angel Di Maria’nın uzun topuna hareketlenen genç oyuncu Isco, Eboue’nin de hatasını iyi değerlendirdi ve kontrolün ardından direğin dibine bırakarak Real Madrid’i 1-0 öne geçirdi.

Oyununu toparlamaya başladığı anda Galatasaray kalesinde ikinci golü gördü. Melo’nun hatalı pasıyla topla buluşan Di Maria, bekletmeden Benzema’nın önüne bıraktı. Fransız golcü de 54’üncü dakikada takımını Arena’da 2-0 öne taşıyan golü kaydetti. Bu gol Galatasaray’ı oyun disiplininden de uzaklaştırdı. Muslera’dan sıyrılan Di Maria, arka direğe ortaladı. Oraya gelen Isco da kaleyi düşünmek yerine Ronaldo’nun önüne bıraktı. Cristiano Ronaldo da 63’te boş kaleye skoru 3-0’a getiren golü atmakta zorlanmadı. Real Madrid, 66. dakikada skoru 4-0 yaptı. Dünyanın en pahalı oyuncusu unvanıyla sahaya çıkan Gareth Bale, sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta etkili ortaladı. Sergio Ramos’un kafa vuruşu Muslera’dan dönerken, dönen topu yine Ronaldo tamamladı ve ikinci kez ağlara havalandırdı. Dakikalar 81’i gösterdiğinde ise Real Madrid’in 5. golü geldi. Sol taraftan ceza sahasına giren Ronaldo, Benzema’ya bıraktı. Benzama da boş kaleye golü yapmakta zorlanmadı ve skoru 5-0 yaptı. Galatasaray’ın tek golü Umut Bulut’tan geldi. Amrabat’ın sağdan ortasına güzel dokunan Umut Bulut, 84’te skoru 5-1 yaptı. Ancak mücadelenin skorunu Ronaldo belirledi. Sol taraftan çalımlarla ilerleyen Portekizli, sol ayakla sert vurdu ve skoru 6-1 yaparak, maçın skorunu ilan etti.

Uzun süredir Terim’in Milli Takım’ı da yönetmesine tepkili olan sarı kırmızılı yöneticilerden Adnan Nas dün adeta patladı. G.Saray-Real Madrid maçını protokol tribününde izleyen G.Saraylı taraftarlar, yönetim kurulu üyesi Adnan Nas’ın Fatih Terim’e yönelik kullandığı ifadeler ve tepki sonrasında deyim yerinde ise şoka uğradı.

Haber

İlginizi Çekebilir