Taylor Swift İlişkileri Hakkında Konuştu

Hollywood’un ve müzik dünyasının ünlü erkekleriyle yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen güzel şarkıcı Taylor Swift, hayallerini süsleyen erkeği henüz bulamadığını söyledi.

Son olarak One Direction grubunun solisti Harry Styles’tan ayrılan Swift; bugüne kadar Jake Gyllenhaal, John Mayer, Taylor Lautner, Zac Efron, Joe Jonas ve Conor Kennedy gibi ünlü ve yakışıklı erkeklerle ilişki yaşamıştı. Glamour dergisine konuşan 23 yaşındaki şarkıcı, şunları söyledi:

” Yaşadıklarımdan öğrendiğim şey; eğer biriyle aranızda doğal bir çekim varsa, ilişki için sorun yaratan diğer her şeyi görmezden geliyorsun ”

”Arkadaşlarımın, kendilerini aldatan sevgililerini affettiklerini gördüm çünkü birbirlerinin ruh eşi olduklarını biliyorlardı. Ben şimdiye kadar hiç kimsenin ruh eşi olmadım”

“Bir daha asla ünlü biriyle çıkmayacağım” diyemem. Ama ünlü olsun ya da olmasın, geçmişte ilişki yaşadığım biriyle bir daha birlikte olmak istemem ”

” Takıntılar, fabrikasyon aşklar, ‘Kim, kimi daha çok seviyor?’ tartışmaları ve ilişkinin bitişiyle ilgili dedikodular… Bunlar artık bitti. Hayatım şimdi daha kolay çünkü bekarım ve mutluyum ” dedi.

Taylor Swift Paddleboarding Yaparken Fotoğraf Galeri

Taylor Swift 4 Temmuz Partisinden Fotoğraflar İçin Tıklayın

Taylor Swift’in 20 Milyon Dolar Değerindeki Muhteşem Evi

Taylor Swift Coca-Cola Reklamı

Taylor Swift Grammy Sahne ve Kırmızı Halı Fotoğrafları

Grammy 2013 Taylor Swift Fotoğrafları

Taylor Swift Videoları

Taylor Swift Foto Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir