Rihanna'nın Müstakbel Kocasına Sınırlama Emri

Rihanna’nın Los Angeles’taki evine zorla giren ve şarkıcının “müstakbel kocası” olduğunu iddia eden Jonathan Whooper isimli adam hakkında sınırlama emri çıkartıldı.

TMZ’nin haberine göre Whooper, 29 Eylül tarihinde Rihanna’nın Pacific Palisades’teki malikanesine, evin camdan yapılmış sürgülü kapılarından birine bir sandalye fırlatarak gizlice girmeye çalıştığının belirlenmesinin ardından 4 Ekim tarihinde gözaltına alındı.
Mahkeme evraklarında Whooper’ın, söz konusu malikaneye birkaç kez gittiği belirtildi.

29 Eylül tarihinde yaşanan olayda Whooper’ın, cam kapıya sandalye fırlatması üzerine evin alarmlarının devreye girdiği ve alarmı etkisiz hale getiremeyen Whooper’ın bu sebeple evden ayrılmaya karar verdiği belirtildi.


Mahkeme evraklarında  Whooper’ın, 4 Ekim tarihinde malikaneye tekrar geldiği ve bu kez evin çevresindeki güvenlik görevlilerine yakalandığı belirtildi.
Güvenlik görevlilerinin, Whooper’a, neden orada olduğunu sordukları ve adamın da “Rihanna’yı görmek için” orada olduğunu söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine güvenlik görevlilerinin, adamdan gitmesini istedikleri fakat Whooper’ın, “Benim kim olduğumu biliyor musunuz? Ben, Rihanna’nın müstakbel kocasıyım!” şeklinde bir cevap verdiği belirtildi.

Aynı gün evden birkaç mil uzakta polisler tarafından tutuklanan Whooper, sinsice etrafı kolaçan etmek, vandalizm, takip ve soygun girişimi suçlamalarıyla itham edildi.


Olaydan dolayı “azımsanmayacak ölçüde manevi zarardan” muzdarip olduğunu ve “kişisel güvenliğinden endişe duyduğunu” belirten Rihanna, mahkemeden, korunma talebinde bulundu.

Rihanna’nın endişesini haklı bulan yargıç, Whooper hakkında geçici bir sınırlama emri çıkarttı.Karar gereğince Whooper’ın, Rihanna’dan en az 91.44 metre (100 yards) uzak durması gerekiyor.

Bu ay ilerleyen zamanlarda olaya ilişkin bir mahkemenin daha yapılmasının planladığı ve Rihanna’nın, o mahkemede muhtemelen kararın kalıcı hale getirilmesini talep edeceği belirtildi.


 

Rihanna’nın Paylaştığı  Instagram Fotoğrafları

Rihanna’nın Taylan Turundan Paylaştığı Fotoğraflar

Rihanna’nın Basket Formalı Tarzı

Rihanna’nın Bütün Saç Modellerini Görmek İçin Tıklayın

Rihanna Sahnede Gözyaşlarına Boğuldu

Rihanna’nın Balmumu Heykelini Görmek İçin Tıklayın

Rihanna Sarhoş Sahnede 

Rihanna Polonya Bikinili Fotoğrafları

Rihanna World Tour Sahne Arkası Fotoğrafları

Rihanna 777 Tur Foto Galeri 

Rihanna 777 Tur Belgeseli Tanıtım Videosu


Rihanna Hawaii Fotoğrafları İçin Tıklayın

Rihanna Transparan Kıyafetiyle

Rihanna Seksi Dansıyla Büyüledi

Haber

İlginizi Çekebilir