Madonna'ya şok ceza!

New York Film Festivali kapsamında gösterilen “12 Years A Slave” filmini izlemek üzere salonda olan ünlü yıldızın bir izleyici tarafından, ‘cep telefonuyla mesajlaşmaya son vermesi’ için yapılan uyarıya aldırış etmediği belirtiliyor.

Alamo Drafthouse sinema salonları tepe yöneticisi Tim League, olayı doğrulayarak Twitter mesajında şöyle dedi: “Sinemaseverlerden özür dileyene kadar Madonna Alamo sinemalarında film izlemekten men edilmiştir.”
Teksas merkezli zincir, film gösterimleri sırasında konuşulmasına ve telefonla mesajlaşılmasına karşı katı kuralları var. Bu politika internet sitelerinde şöyle ifade ediliyor: “Eğer konuşur veya mesajlaşırsanız, bir uyarı alırsınız. Eğer bu tekrarlanırsa, para iadesi yapılmaksızın dışarı atılırsınız.”

Film eleştirmeni Charles Taylor, Facebook aracılığıyla olayı şöyle aktardı: “Yanımdaki bir kadın omzuna dokunarak telefonunu kapatmasını söyledi; sarışın ise fısıltıyla ‘Bu işle ilgili. Köleci!’ diye karşılık verdi.”
Steve McQueen’in yönettiği, Chiwetel Ejiofor’un başrolünü oynadığı “12 Years a Slave” filmi, kaçırılarak yıllar boyunca köle olarak çalıştırılan Afrika kökenli bir Amerikalının yaşanmış hikayesini anlatıyor.

Forbes tarafından en çok kazanan ünlü seçilen Madonna veya temsilcilerinden olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Madonna’nın tecavüz itirafı

Madonna’dan Şok Brad Pitt İtirafı ! ” Yataktayız ”

Madonna ABD’ye sert çıktı

Madonna’nın İlginç Instagram Fotoğrafları

Madonna Video Galeri

Haber

İlginizi Çekebilir