Kral'ın Muhteşem Derleme Albümü

Pop müziğin en büyük efsanesi  MICHAEL  JACKSON, müzik tarihinde başyapıt olan şarkılarının toplandığı  “HIStory: Past, Present and Future, Book I”  ile tekrar karşınızda!
 
Michael Jackson’un 1995 yılında 9. Stüdyo albümü olarak piyasaya sürülen derleme albüm “History”,  ölümsüz sanatçının Thriller albümünden sonra en iyi satış başarısı yakaladığı albümü oldu. “History”, dünya çapında 20 milyonun üzerinde satarak dünya müzik tarihinde en çok satan çoklu disk albümü olma başarısını sağladı. O yıllın sonunda kardeşi Janet Jackson ile yaptığı “Scream”video klibi, En İyi Kısa Form Video dalında Grammy’ye layık görüldü.
 
Albümdeki ilk disk, sanatçının 1995 yılından önceki on beş yılda yayımladığı şarkılardan oluşan bir derleme olup, ikincisi ise 1995 yılında yaptığı şarkılarından oluşuyor. İkinci diskte ayrıca, 1987’de kaydedilen fakat hiç bir albümde bulunmayan bir The Beatles klasiği  “Come Together”  da yer alıyor.
 
Müziksever herkezin arşivinde mutlaka  bulunması gereken bu muhteşem derleme albüm,  Sony Müzik etiketiyle tekrar müzik marketlerde!

Haber

İlginizi Çekebilir