Real Madrid – Galatasaray: 4-1

4. dakikada ani gelişen Real Madrid atağında Bale, kaleci Eray ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun uygun pozisyonda vuruşunda top auta gitti.

19. dakikada Galatasaray’ın geliştirdiği ilk ciddi atakta, rakip ceza sahasının sağ köşesinde topla buluşan Selçuk, müsait durumda çok sert vurdu ancak meşin yuvarlak auta çıktı.

26. dakikada uzun pasla ceza alanına girerken topla buluşan Umut Bulut’u arkadan çeken Sergio Ramos, doğrudan kırmızı kart gördü.

28. dakikada Real Madrid ceza sahasının hemen önünden kazanılan serbest vuruşu Selçuk kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda defans elemanlarına da çarpan top kaleci Casillas’ta kaldı.

36. dakikada Galatasaray yarı sahasının ortasında Pepe’ye faul yapan Melo sarı kart gördü.

37. dakikada Galatasaray yarı sahasının ortasından kazanılan serbest atışta Bale, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 

38. dakikada Drogba’nın ara pasında Real Madrid ceza alanında topla buluşan Umut, eşitliği getiren golü attı: 1-1

41. dakikada Galatasaray’ın sağ kanattan Amrabat ile geliştirdiği atakta, Real Madrid ceza sahasına gelen ortada Umut topa yetişemedi.

43. dakikada Real Madrid’de Isco’nun ara pasıyla Galatasaray ceza alanı sol tarafında topla buluşan Bale, meşin yuvarlağı kötü vurarak, üstten auta gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berebare bitti.

Başkent Madrid’deki maçta Real Madrid’in gollerini 37. dakikada Bale, 51. dakikada Arbeloa, 63. dakikada Di Maria ve 81. dakikada Isca kaydetti. Galatasaray’ın tek golünü ise Umut Bulut filelere gönderdi. Bu sonuçla Real Madrid 13 puana ulaşarak, gruptan çıkmayı garantiledi. Galatasaray ise gruptaki şansını son maça bıraktı.

Sarı-kırmızılılar gruptaki son maçında 10 Aralık Salı günü sahasında İtalyan ekibi Juventus ile karşılaşacak. Galatasaray’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmesi için Juventus’u yenmesi gerekiyor. 

Grubun diğer maçında ise Juventus, sahasında Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı 3-1 yendi. İtalyan ekibinin gollerini Vidal, 29. ve 61. dakikalarda penaltıdan, yine aynı futbolcu 63. dakikada kaydetti. Kopenhag’ın tek golü ise 56. dakikada Mellberg’den geldi. Bu sonuçla Juventus puanını 6’ya çıkardı ve grupta son maçlar öncesinde ikinci sıraya yükseldi.

Haber

İlginizi Çekebilir