Paul Walker Ölüme Böyle Gitti

 

Bir trafik kazasına kurban giden aktör Paul Walker’ın son fotoğrafları ortaya çıktı…

İnternetteki tmz.com sitesinde yer alan fotoğraflarda Hızlı ve Öfkeli serisiyle ünlenen aktör, arabayı kullanan arkadaşı Roger Rodas’ın yanında gülümserken görülüyor.

Fotoğraflar, ikili, Walker’ın yardım amacıyla organize ettiği Santa Clarita’daki araba pazarından çıkarken çekildi.

Henüz 40 yaşındayken hayata veda eden aktör fotoğraflarda son derece mutlu görünüyor.

Fotoğraflar çekildikten birkaç dakika sonra Walker ve arabayı kullanan arkadaşı Rodas korkunç kazada can verdi.

Türkiye’de izleyicilerin, özellikle ‘Hızlı ve Öfkeli’ (Fast and Furious) filmleri ile Yalan Rüzgarı (The Young and The Restless) dizilerinden tanıdığı Amerikalı oyuncu Paul Walker, Los Angeles yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonucu 30 Kasım’da yaşamını yitirdi.

40 yaşındaki oyuncu, kurucusu olduğu hayır kuruluşunun Haiyan tayfunu mağdurları için düzenlediği bir etkinlikten dönüyordu. Öğleden sonra meydana gelen kazada, aşırı hızlı olduğu belirtilen lüks otomobil, bir ağaca çarparak alev topuna döndü ve havaya uçtu. Aracın ismi açıklanmayan sürücüsü de kazada hayatını kaybetti.

Los Angeles Bölge Şerifi, kazada iki kişinin öldüğünü, Paul Walker’ın yolcu koltuğunda olduğunu bildirdi. Görgü tanıkları, ismi açıklanmayan sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan Porsche marka aracın alev alarak yanmaya başladığını ve tamamen hurdaya döndüğü belirtti.

Dünyanın en yakışıklı erkekleri arasında gösterilen Paul Walker’ın otomobil tutkusu, dedesi ve babasından geliyor. 18 tane otomobili olan genç aktör, otomobillere modifiye yapan bir tamirhanenin de sahibi.

Walker, “Direksiyona ilk oturduğumda 7 yaşındaydım. Bir daha da bırakmadım. Dedem iyi bir boksördü ve aynı zamanda yarış otomobillerine merakı vardı. Bu tutkusunu babama da aşılamış. Babam Daytona’da yarıştı. Ve bu heves, ondan bana geçti.” Araba yarışlarına da katıldığını belirten ünlü aktör, “Her hafta sonu San Fernando’da yarışırdım. Orada iddialı yarışlar olurdu. Bazen otomobil kazanırdım, bazen de kaybederdim. Şimdi bu zevki filmlerde tadıyorum” diye konuşmuştu.

Hız tutkunu olduğunu dile getiren Walker, “Ödediği trafik cezalarının sayısını unuttuğunu da” dile getirmişti.

 

Paul Walker Ölüme Böyle Gitti


Paul Walker için filmdeki en özel anları derlenip veda videosu hazırlandı..Tıklayın

 

Haber

İlginizi Çekebilir