Bir olaylı maç daha..

Beko Basketbol Ligi’nde oynanan Pınar Karşıyaka-Galatasaray Liv Hospital karşılaşması, protokol tribününde çıkan olaylar nedeniyle yaklaşık yarım saat durdu.

Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın 3. periyodunun bitimine 4 dakika 21 saniye kala Furkan Aldemir’in smaç basketinden sonra potanın düşmesi yüzünden müsabakaya ara verildi. Bu sırada karşılaşmayı protokol tribününde takip eden Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer’e bir Karşıyaka taraftarı darp girişiminde bulundu. Murat Özyer’e saldırmaya çalışan kişiyi durdurma girişimleri sırasında protokol tribünde tartışmalar yaşandı.

Murat Özyer, daha sonra polis eşliğinde protokol tribününden sahaya indirilerek salon dışına çıkartıldı. Pınar Karşıyakalı oyuncu Esteban da bir süre soyunma odasına gitti ve salona döndü.

Protokol tribünündeki olayların ardından tribünlerden yabancı cisimler sahaya atılırken, Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman’a küfürlü tezahüratta bulunuldu. Bu sırada yapılan anonslarla Karşıyaka taraftarı sakinleştirilmeye çalıştırıldı.

Maçın hakemlerinin de saha dışına çıktığı olayların ardından polis ekipleri Galatasaray kulübesinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Galatasaray Liv Hospital oyuncuları ise kenarda beklemeye devam etti.

Devamında hakemler salona döndü ve “küfürlü tezahürat yapılması halinde salonun tamamen boşaltılacağı” anonsu yapıldı.

İki takım oyuncularının ısınmasının ardından müsabaka yaklaşık yarım saat sonra tekrar başladı.

Haber

İlginizi Çekebilir