66 Kişi Adliyede

İşadamı, bürokrat ve siyasetçi yakınlarının da aralarında bulunduğu kişilerin gözaltına alındığı operasyonda gözaltına alınan 50 kişi adliyeye sevk edildi. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki polis işlemleri tamamlanan kişilerden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de aralarında bulunduğu 27 kişilik ilk grup, saat 06.45’te emniyet Binasındaki B Bloktan çıkarıldı. Burada kendilerini bekleyen çevik kuvvet otobüsüne bindirilen 27 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Bu kişiler daha sonra, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. İşadamı Ali Ağaoğlu’nun da aralarında bulunduğu 23 kişilik ikinci grup ise saat 07.45’te emniyet müdürlüğünün otoparkından iki minibüsle çıkarılarak adliye sevk edildi. 

ALİ AĞAOĞLU’NUN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 23 KİŞİ ADLİYEDE

“17 Aralık” operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamı Ali Ağaoğlu’nun da aralarında bulunduğu 23 kişi daha Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i de aralarında bulunduğu 27 kişilik ilk grup ise ayrı olarak adliyeye getirilmişti.

27 KİŞİ ADLİYEYE GETİRİLDİ 

Aralarında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de bulunduğu 27 kişi, sağlık kontrolünün ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

 

Haber

İlginizi Çekebilir