"Harry Styles terk edilecek"

ABD show dübyasının en renkli ailesi Kardashianlar’ın en yeni ve gözde üyelerinden 18 yaşındaki  Kendall Jenner, ablalarını da aşan güzelliğiyle göze çarpıyor..

Harry Styles’ın kalbini çalan güzel Kendall Jenner Foto Galeri

Kariyerine Model olarak başlayan Jenner, One Direction grubunun yakışıklı çapkını Harry Styles’ın kalbini çalması ile gündeme geldi..

 
image

Artık gizlemiyorlar!

İşte Harry Styles’ın yeni gözdesi

Devamı

Harry hayranlarını yasa boğan birliktelikle ilgili olarak Jenner’ın üvey kardeşi Broody Jenner’dan kehanet gibi bir bir iddia geldi.

Kardashian ailesinin bugüne kadar kamera önünde olmayan ismi Brody Jenner, kardeşi  Kendall Jenner`ın sevgilisi Harry Styles`i terk edeceğini söyledi. İngiliz basınından Daily Mail’in haberine göre Brody Jenner henüz 18 yaşında olan ve güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kendall Jenner`ın, ciddi bir ilişki yaşamak için çok küçük olduğunu belirtti. Kendall’ın çok akıllı olduğunu ve Styles ile ilişkisine eğlence odaklı yaklaştığını kaydeden ağabey Jenner, kardeşinin ünlü şarkıcının kalbini kıracağını söyledi. Brody Jenner’ın neden böyle bir açıklama yaptığı ise sırrını koruyor


 

One Direction – Best Song Ever Video Klip

Harry ve Niall’in Üstsüz Partiden Fotoğrafları İçin Tıklayın

One Direction Grubundan Harlem Shake ve Gangnam Style Dansı

One Direction Balmumu Heykelleri Fotoğraf Galerisi

One Direction Grubu Newcastle Oyuncularıyla

Harry Styles Foto Galeri

Zayn Malik Fotoğrafları

One Direction Videoları

One Direction Kiss You Video Klip izle

Harry Styles Striptiz Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir