Yönetmen, Hayranları Kızdırdı

Yönetmen David O. Russell, gözde oyuncusu Jennifer Lawrence’ın ‘Hunger Games’ serisi için köle gibi çalıştırıldığını iddia etti.

‘Silver Linings Playbook’ ve ‘American Hustle’ filmlerinin yönetmeni David O. Russell’ın açıklamaları ‘Hunger Games’ serisinin hayranlarını kızdıracak cinsten.


Bir gazeteye konuşan Russell, çalışma şartlarını 12 Yıllık Esaret (12 Years a Slave) filmine benzeterek “Jennifer’ı biraz nefes alması için rahat bırakmalılar. Film serisi kölelik esareti gibi. Para basıyorlar” ifadelerini kullandı.


Russell’ın açıklamarına internetten de tepki yağdı. Köllelik benzetmesi yapan Russell’ın talihsiz açıklamasına “Lawrence ilk filmde 500 bin dolar kazanıyordu. Serinin gişe başarısıyla ücreti 10 milyon dolara çıktı. Bu mu kölelik?” yorumu yapıldı.


Ünlü yönetmen eleştirilerin ardından özür dileyerek “aptalca bir benzetme, kötü bir şaka yaptım” açıklamasını yayınlandı.


23 yaşındaki Jennifer Lawrence aynı adlı roman serisinden uyarlanan filmde Katniss adlı başrolü canlandırıyor. Lawrence, 2013’te David O. Russell’ın ‘Silver Linings Playbook’ filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanmıştı. Genç oyuncu bu yıl yine Russell’ın ‘American Hustle’ filmiyle ödül sezonuna iddialı bir giriş yaptı.

Jennifer Lawrence Fotoğraf Galerisi


Haber

İlginizi Çekebilir