Yeni star adayları

Kanal D ekranlarından dün akşam başlayan Star Işığı X Factor’a ilk bölümünde İlyas Yalçıntaş damgasını vurdu. İlyas Yalçıntaş programda söylediği İncir Şarkısı ile sosyal medyayı salladı.

Kanal D ekranlarından dün akşam başlayan Star ışığı X Factor’a ilk bölümünde İlyas Yalçıntaş damgasını vurdu. İlyas Yalçıntaş programda söylediği İncir Şarkısı ile sosyal medyayı salldı. İlyas Yalçıntaş’ın İncir şarkısı paylaşım rekorları kırdı. İşte Yalçıntaş’ın İncir şarkısı
 
“X Factor- Star Işığı”nın jüri koltuğunda ise her şarkısı “hit” olan ünlü şarkıcı  Emre Aydın, Türk Pop Müziğinin güçlü sesi Ziynet Sali, “Duman” ve “Athena” gibi grupları Türk müzik sektörüne kazandıran prodüktör Ömer Karacan ve televizyoncu Armağan Çağlayan oturuyor.   

İlyas Yalçıntaş İncirler (x Factor performans)

Ahmet Aslan Beni benden alırsan (x Factor performans)

Mehtap&Şahin Cevapsız sorular (x factor performans)

Ferah Zeydan Aşk (X Factor performans)

 
Başta İngiltere ve ABD olmak üzere 30’a yakın ülkede yayınlanan “X Factor”e 16 yaşından 99 yaşına kadar, kadın-erkek herkes katılabiliyor.  “X Factor-Star Işığı”nın büyük ödülü ise tam 2 Milyon TL.
 
SEÇMELER BİNLERCE KİŞİNİN ÖNÜNDE YAPILACAK
“X Factor”ün konusunda uzman 4 kişilik jürisi, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacı adaylarını binlerce kişinin önünde dinleyecek ve star ışığı olan 12 yarışmacıyı seçecek. Yarışmacılar “X Factor”e ister tek başlarına isterlerse de gruplarıyla katılarak performanslarını sergileyebilecekler.
 
STAR YARATACAK 
“X Factor”ün jüri üyeleri, yarışmada sadece jüri üyeliği değil  aynı zamanda mentörlük görevini de üstlenecek. Yani her bir jüri üyesi yarışmacıların performansından kıyafetlerine kadar sorumlu olacak.  Finallerde 12 yetenekli yarışmacı  şarkılarını stüdyoda söyleyecek ve her şarkıdan sonra jüri değerlendirmesini yapacak.
 
Kimin programa veda edeceği ise SMS’ler sonucunda belirlenecek. Her bölümde en az SMS alan yarışmacı programa veda edecek. Programın finalinde ise Türkiye hatta belki de Dünya “One Direction” ve “James Arthur” gibi yeni bir stara sahip olacak…

Haber

İlginizi Çekebilir