4 Mayıs'ta Dünyanın Her Yerinde Aynı Anda

Wings for Life Dünya Koşusu daha önce ne koşuda, ne de başka bir spor branşında denenmiş tamamen yeni türde bir etkinliktir. Neden? Çünkü bu kırka kadar konumda gerçekleşecek, dünyanın dört bir yanında herkesin aynı anda koştuğu gerçek anlamda küresel bir maceradır!   Etkinlikten elde edilen gelirlerin tamamı omurilik yaralanmalarının tedavisine yönelik araştırmaları finanse edenWings for Life Vakfı’na gidecektir. Bu koşu dünyanın dört bir yanındaki sporcuları koşamayanlar için koştukları bir yarışta bir araya getirecek!

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA AYNI ANDA KOŞUYORUZ

Wings for Life World Run bütün Dünyanın eş zamanlı olarak birlikte yarışabildiği ilk etkinliktir. Bu çığır açan yarış formatı kapsamında 4 Mayıs 2014’te TSİ 13:00’da ve dünyanın her yerinde eş zamanlarda binlerce yarışmacı dünya çapındaki kırka kadar parkurda koşmaya başlayacaklar. O gün dünya tek yürek olacak.

HERKES İÇİN TEK BİR KÜRESEL YARIŞ

Wings for Life Dünya Yarışı ilk kere koşanlardan tutkulu amatörlere ve profesyonel sporculara kadar her seviyedeki koşucular içindir.

KOŞAMAYANLAR İÇİN KOŞUYORUZ

Wings For Life Dünya Yarışı’nda koşarak sadece benzersiz, küresel bir spor etkinliğine katılmakla kalmayacak, gelç edici omurilik yaralanmalarına tedavi bulma yolunda kıymetli adımlar da atacaksın. Wings For Life Dünya Yarışı’nın gelirlerinin tamamı omurilik yaralanmalarına tedavi bulmaya yönelik araştırmaları finanse eden Wings For Life vakfına gidecek: Omurilik yaralanmalarının tedavinin bulunması sadece zaman meselesi.

BENZERSİZ BİR KOŞU DENEYİMİ

Wings for Life World Run ‘nun formatı sadece koşuda değil, bütün spor etkinlikleri arasında bir ilk. Rotalar tanımlanacak, ama koşucular belirli bir mesafe koşmayacak, zira normal yarışların aksine, onlar bitiş çizgisine koşmayacak, bitiş çizgisi onları kovalayacak; kısacası başladığın yeri bileceksin, ama bitiş yerinizi bilmeyeceksin. Yarış şöyle işleyecek: başlangıç sinyalinin verilmesinden ve ilk koşucuların başlangıç çizgisinden geçmelerinden yarım saat sonra resmi yakalama arabaları her parkurda eş zamanlı olarak yola çıkacak ve koşucuları kovalamaya başlayacak. Kovalayan araba bir koşucuyu geçtiğinde onun koşusu sona erecek; o koşucu servis aracıyla başlangıç alanına geri dönecek ve kutlamaya katılacak.

KÜRESEL ŞAMPİYONLAR

Yarış ilerledikçe resmi yakalama arabaları hızllanacak ve yarışmacıları geçerek saf dışı bırakacak, sonunda koşan tek bir erkek ve kadın kalacak. Sadece bu iki kişi Wings for Life World Run ‘nun Küresel Şampiyonluğunu kazanacak. Ayrıca konum şampiyonları ve ülke şampiyonları olacak; bunlar her konumda ve her bir ülkede parkurda kalan son erkek ve kadın olacaklar.


Hemen kaydol! 
http://win.gs/kos

Haber

İlginizi Çekebilir