Dark Horse'a Müslümanlar'ın Ağır Tepkisi

Ünlü şarkıcı Katy Perry’nin son şarkısı Dark Horse’a çektiği klip müslümanlar tarafından büyük tepki topladı ve klibi Youtube yasağı ile karşı karşıya gelebilir.

Amerika’nın en çok sevilen ve en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Katy Perry’nin başı yeni şarkısı Dark Horse’a çektiği klibi ile belada. Müslüman bir youtube kullanıcısı tarafından farkedilen detayda ünlü şarkıcı Katy Perry’nin yeni klibinden
Allah yazan bir kolye takan bir adamın kolye ile birlikte toz olması dini açıdan büyük bir tepki çekti ve farkedilen kişi tarafından videonun yasaklanması için bir dilekçe yolladığı belirtildi.

Yeni klibi Dark Horse’da eski bir mısır prensesini canlandıran Katy Perry bir müslüman olan ve Allah kolyesi takan bir adamı kolyesi ile birlikte kum haline getirmesi büyük bir tepki çekti. İngiltere’nin Bradford bölgesinde yaşayan ve adının Shazad Iqbal olduğu öğrenilen müslüman adamın hakaret, küfür ve teşvik içeren videoyu kaldırtmak için Youtube’da bir imza kampanyası başlattı.

İngiltere’de bulunan müslüman gencin başlattığı online imza kampanyasına Avustralya, Suudi Arabistan, Pakistan ve Bangladeş başta olmak üzere dünya genelinde yaklaşık 40.000 imza toplandığı belirtildi. Video’daki detayı fark eden müslüman gencin müzik dünyasınından insanları din, dil, ırk gibi bölücü mesajlar verdiği için nefret ettiğini ve haklarını aramak için ne gerekiyorsa yapacağını belirttiği iddia edildi.

İslam dinine gerçek bir saldırı niteliği taşıyan ünlü şarkıcı Katy Perry’nin yeni videosu şu an itibari ile 30 milyon kişi tarafından izlendiği belirtilirken şarkının ABD Billboard Hot 100 müzik sıralamasında bir numarada olduğu belirtildi.

Katy Perry tarafından ise bu konu hakkında henüz her hangi bir açıklama bulunmuyor.

Dark Horse Klibini Buraya Tıklayarak İzleyip Yorum Yazabilirsiniz

 

Katty Perry Tekken Karakterine Benzetildi

Katy Perry ve Rita Ora Milan Moda Haftası Podyum Fotoğrafları

Katy Perry Madagascar Fotoğraf Galerisi

Rihanna, Katy Perry Fotoğraf Galerisi

Katy Perry Videoları

Katy Perry Foto Galeri

Katy Perry’nin Özel Fotoğrafları

Haber

İlginizi Çekebilir