Selena Gomez'in Pabucu Dama Atıldı

Kısa süre içerisinde yakın bir arkadaşlık kuran ünlü şarkıcılar Taylor Swift ve Lorde geçtiğimiz günlerde Malibu sahilinde görüntülendiler.

Değiştirdiği tarzı ile adından sıkça söz ettiren ve son günlerde aldığı dans dersleri ile gündeme gelen Taylor Swift ile son dönemdeki tüm müzik ödüllerine ambargo koyan genç şarkıcı Lorde’nin aralarından su sızmıyor.

Ünlü güzeller son zamanlarda birçok kez birlikte ödül törenlerinde, alışveriş esnasında görüntülenirken ünlü ikilinin kısa süreli arkadaşlıkları hergeçen gün yakınlık kazanıyor.

Taylor Swift’in yakın arkadaşı olan Selena Gomez ile son zamanlarda görülmemesi Gomez’in pabucunun dama atıldığını gösteriyor.Bilindiği üzere Selena Gomez geçtiğimiz günlerde rehabilitasyona girip çıktı ve ardından bu konu ile ilgili menajeri açıklama yapmıştı.Bu durumda yanında destek olmaması dikkat çekti.

Taylor Swift ve Lorde’nin son zamanlarda bir düet çalışması dedikodusu medyada geniş yankı bulmuştu ancak bu konu hakkında henüz iki yıldız da bir açıklamada bulunmadı.

Taylor Swift ve Lorde’nin Malibu Sahili Fotoğrafları

Taylor Swift Paddleboarding Yaparken Fotoğraf Galeri

Taylor Swift 4 Temmuz Partisinden Fotoğraflar İçin Tıklayın

Taylor Swift’in 20 Milyon Dolar Değerindeki Muhteşem Evi

Taylor Swift Coca-Cola Reklamı

Taylor Swift Grammy Sahne ve Kırmızı Halı Fotoğrafları

Grammy 2013 Taylor Swift Fotoğrafları

Taylor Swift Videoları

Taylor Swift Foto Galeri

 

Haber

İlginizi Çekebilir