Miranda Lambert 'in Yeni Albümü

‘Mama’s Broken Heart’ isimli çıkış parçası müzisyenin Haziran ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı albümünü müjdeliyor.

Miranda Lambert, yeni albümde Carrie Underwood ile düet yapacak: ‘‘Carrie Underwood ile birlikte şarkı söylemek çok çok korkutucuydu. Evet dürüst olacağım. O harika bir ses. Öyle büyük hayranıyım ki çok tedirgindim. Onunla aynı sahnede olmak benim için büyük bir olay Burada Teksas’lı iki kızın hayalinin gerçekleştiğini göreceksiniz. İkimizde country müzikle var oluyoruz ve birbirimizden kuvvet buluyoruz.

Benim karşımda oturan izleyici dahi bir itici güçtür. demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? Carrie ile şarkı söylemek beni cesaretlendiriyor.’‘ Miranda Lambert ‘Platinum’ isimli yeni albümünde country müziğe hızlı bir dönüş yapıyor. İngiltere’nin yükselen sesi Dan Croll ise ilk albümü ‘Sweet Disarray’ i piyasaya sürdü. ‘Home’ isimli çıkış parçasıyla büyük beğeni toplayan Dan Coll diğer çalışmalarını anlattı: “From Nowhere parçası oldukça indie ve hassas bir melodiydi. Gitarla bezenmişti. ‘Home’ biraz daha folk bir şarkı. ‘Compliment your Soul,’ isimli parçam ise oldukça ritmik ve Afrika tınılarına sahip.

Albümde R&B, hip hop tarzı parçalar da var. Evet hep yeni tarzlar ve ritmlerle kendimi tanıtacağım bir çalışma oldu’ Dan Roll’un İngiltere’de piyasaya sürülen ‘Sweet Disarray’ isimli ilk albümü birkaç ay içinde dünyanın dört bir yanında müzik severlerle buluşacak.

Haber

İlginizi Çekebilir