Kylie Minogue Stylist'e Poz Verdi

Tüm dünya çapında ablümleri milyonlar satan Avustralyalı ünlü şarkıcı Kylie Minogue ünlü moda dergisi Stylist’in mart ayı sayısı için kamera karşısına geçti. Birbirinden cesur ve iddiları pozlar veren ünlü şarkıcı Kylie Minogue çekimler kadar verdiği samimi röportajlada adından söz ettirdi.

Avustralyalı ünlü şarkıcı müzik hayatında yaşadığı inişlerden çıkışlara, geçmişten bugüne yaşadığı aile hayatı ve aşk hayatı ile birbirinden özel açıklamalarda bulundu.

Stylist adlı moda dergisine verdiği özel pozlarla büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcı Kylie Minogue fotoğraf çektirirken çocukluğundan bu yana utandığını açıkladı. Konsept gereği girmek zorunda olduğu ruh haline girmekte çok zorlandığını açıklayan ünlü şarkıcı bu yüzden kliplerinde veya yer aldığı herhangi bir fotoğraf çekiminde ekstra çaba sarfettiğini belirtti.

Verdiği seksi pozlar ile herkesin yüreğini hoplatan ünlü şarkıcı Kylie Minogue ilerleyen yaşına rağmen titizlikle koruduğu fiziği hakkında ipuçlarıda verdi. Ünlü şarkıcı yaşadağı meme kanseri operasyonundan sonra çok zor günler geçirdiğini belirtirken sağlığın önemini o zaman anladığını ve fiziksel veya ruhsal olarak sağlığına çok dikkat ettiğini belirtti.


Kylie Minogue’un Yeni Olay Yaratacak Sexercize Video Klibi


           

Haber

İlginizi Çekebilir