Kardashian Ailesi Önce Denizin Tadını Çıkardı

Kardashian ailesi Tayland tatilinde önce ailecek Puket Adası’nda bulunan Phang-Nga Plajı’nda denizin keyfini çıkardı ardından Keeping Up With The Kardashians realty programları için Tayland’da bulunan kimsesiz çocukların bulunduğu bir yetimhaneyi ziyaret ederken görüntülendi.

Sır gibi sakladıkları Tayland tatilinde denizde ve sahilde bolca eğlenen Kardashian ailesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında Keeping Up With The Kardashians adlı programın çekimleri için yetimhanede yeni bir projeye katıldı.

Kim Kardashian, Khloe Kardashian anneleri Kris Jenner, Kendall ve Kylie Jenner ile babaları Bruce Jenner’ın katıldığı yetimhane ziyareti renkli görüntülere sebep oldu.

Kardashian ailesinin bir bölümü yetimhanedeki çocuklarla birlikte sanat girişimine girerek boyalı ellerini duvara basarken, Kim Kardashian çocuklarla oyun oynadı. Baba Bruce Jenner yetimhanede bulunan gençlerle masa tenisi oynarken Kardashian ailesinin yakın hareketleri dikkat çekti.

Çocuklarla gün boyunca vakit geçiren Kardashian ailesi yetimhaneyi terk etmeden önce duvara hatıra için yazılar yazdı ve imza attıktan sonra çocuklarla son kez hepbirlikte hatıra fotoğrafı çektiren aile daha sonra konakladıkları özel yere geri döndüler.

İddia edilene göre Kardashian ailesinin kimsesiz çocuklar için toplamda 20 bin doların üzerinde bağış yaptı.

 

Fotoğraflar İçin Tıklayın

Kim Kardashian’ın Alay Konusu Olan Dantelli Elbisesi

Kim Kardashian Canlı Yayında Göğüslerine Lazer Operasyonu Yaptırdı

Kim Kardashian Hakkındaki Kilo İddialarına Instagram Hesabından Seksi Fotoğraflarla Karşılık Verdi

Kim Kardashian Kardeşlerini Gizli Kameraya Çekti

Kim Kardashian Doğumdan Sonra Yine Kaldığı Yerden Dekolteye Devam Ediyor

Kim Kardashian Hamilelik Heykelleri İçin Tıklayın

Kim Kardashian Arap Dergisi Fotoğrafları

Kanye West videoları

Kim Kardashian foto galeri

Haber

İlginizi Çekebilir