Rihanna

Santa Monica’nın Giorgio Baldi bölgesinde babası Ronald Fenty ile birlikte akşam yemeği yiyen Barbadoslu şarkıcı Rihanna daha sonra şehirde bulunan ünlü bir cafeden babası ile birlikte çıkarken görüntülendi. 26 yaşındaki ünlü şarkıcı babası Ronald Fenty’nin elinden tutmuş bir şekilde cafeden çıkarken Moda İkonu Ödülü’nü kazanan ünlü şarkıcının bunu ödülü babası ile yediği akşam yemeği ile kutladığı iddia edildi.

Rihanna duvar kağıdı ve perde desenine benzer bir desendeki barok bombardıman ceketi, siyah- kırmızı ayakkabıları ve kukletası ile kameralara yansırken babası Ronald old school montu, kırmız tişörtü, pantalonu ve spor ayakkabıları ile kameralara yansıdı.

Ünlü şarkıcı Rihanna elinden tuttuğu babası Ronald Fenty’e araca binene kadar eşlik ettikten sonra kendi aracına binerek gözden uzaklaştı.Rihanna’nın babasına sergilediği bu tutum magazin basının dikkatini çekeren ünlü şarkıcının babasına ne kadar düşkün olduğunu belirtirken bazı kızlar ne kadar büyürse büyüsün halen babasının küçük kızıdır şeklinde yorumlandı.


Haber

İlginizi Çekebilir