Yeni Albüm

Asıl adı Ebba Tove Elsa Nilsson olan Tovo Lo son albümü ile dünya müzik piyasanı sallamanın peşinde.

Başkent Stokholcm’de yaşayan genç sanatçı, çağdaşı Robyn’in ayak izlerini takip ediyor. 26 yaşındaki sanatçı Girls Aloud ve Icona Pop gibi şarkıların ardından Truth Serum adlı albümü çıkardı. Albümde Out of Mind, Habits ve Stay Highy gibi parçalar yer alıyor. Sanatçı Tove Lo, “Şarkı bir ilişkinin başlangıcı ve bitişi hakkında. Ayrıca bir parçası da unutmak için değişik yol arayışları. Yani daha çok benim lunapark trenindeki duygularım gibi.

Binerken gerçekten aşıksızınız, daha sonra kendinizi daha az iyi hissediyorsunuz, ondan sonra hata diyorsunuz. Veya hata yaptım diyorsunuz, nasıl parçalara ayrıldığını bilirsiniz” dedi. Sanatçının Avrupa ve Amerika’da tanıtmaya çalıştığı Habits adlı parça Danimarka’da geçen hafta listelerde bir numaraya oturdu.

Genç sanatçı Lo, “Bazı dinleyiciler şarkının sadece parti, eğlence ve garip taraflarını duyuyor. Fakat gerçekten sezilen duygu içinden geçtiğim acılı durum. Şarkıda acıyı hafifletmeye çalışıyorum, ama acı hala var” diye konuştu. İsveçli sanatçı bu ay Amerika Birleşik Devletleri’nde 3 ayrı yerde sahne alacak. Daha sonra Avrupa’ya dönecek olan Tove Lo, Londra’da 6 Mayıs’ta konser verecek.

Haber

İlginizi Çekebilir