33. Uluslararası İstanbul Golden Horn Boat Show

33. Uluslararası İstanbul Haliç Boat Show Official Radio Number1 ve UBM Türkiye işbirliği ile 30 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arası denizde yapılan büyük Boat Show Haliç Kongre Merkezi’ne davetlisiniz.

33. Uluslararası Istanbul Boat Show Haliç ‘te  Official Radio Number1 FM ile  5 gün  boyunca geceli gündüzlü  dj etkinlikleri ve canlı yayın bağlantıları ile  keyifli bir ortam sizleri bekliyor.

Türkiye’nin deniz üzerinde düzenlenen tek Boatshow Fuarı olan Uluslararası İstanbul Boatshow, Official Radio Number1 Fm ile  30 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’de kapılarını açıyor.  Boyları 3 metre ile 40 metre arasında değişen 260 Mega Yat, Motor Yat, Yelkenli Tekne ve Katamaranların 2014 ve 2015 modellerinin görücüye çıkacağı İstanbul Boatshow,  TURMEPA ile olan işbirliği sayesinde de denizlerimizin daha temiz kalmasına katkı sağlayarak sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor.

NTSR Fuarcılık 30 yıllık sektör deneyimi ile dünyanın en prestijli yatlarını, Official Radio Number1 Fm ile ülkemizin en değerli Fuar ve Kongre  Merkezi’nde deniz severlerle buluşturuyor. Türkiye’nin deniz üzerindeki en büyük fuarı olan Boat Show markası yeni bir heyecana yelken açıyor.


 

Haber

İlginizi Çekebilir