Müzik dünyasında 3 farklı ses 3 farklı albüm

Grammy Ödüllü Latin müzisyen Ricky Martin 1999 yılında çıkardığı ilk İngilizce albümden bu yana sahnelerden inmiyor. Ricky Martin şimdi de 2014 yılı FIFA Dünya Kupası için hazırladığı ‘Vida’ isimli parçayla gündemde. Ricky Martin son çalışmasını şu sözlerle özetledi: “Bir dolu insanla harika bir şarkıya imza atıp, büyük bir prodüksiyon ile sahnelere adım atmaktan ne beklersiniz. Açıkçası büyük beklentiler içine girmemeye çalışıyorum ama yine de dünyanın bu parçayla ritm tutacağını biliyorum. İnsanlar bu şarkıyı dinleyecek ve kendilerini iyi hissedecekler.’‘

Video klibi birçok ünlü model ile Rio De Janerio’da çekilen Vida, 2014 FIFA Dünya Kupası albümü ‘One Love, One Rhythm’de yer alacak. ZZ Ward ise yeni albümü ‘Last Love Song’u piyasaya sürdü. Ward şu sıralar Eric Clapton ile beraber Bonnaroo, Summerfest ve Bunbury müzik festivallerinde sahne almaya hazırlanıyor. ZZ Ward duygularını basın mensuplarıyla paylaştı: “Bu çok heyecan verici. Ailem her konseri izleyecek çünkü içinde Eric Clapton var. Elbette benim için de orada olacaklar ama Drake ile turneye çıksaydım her konseri izlemeye gelirler miydi bilemem. O da kim diye soracakları kesin.

Ama onlara Eric Clapton ile turneye çıkıyorum dediğimde her şehirde olacağız dediler. Uçak biletlerini bile ayırttılar. Çok heyecanlıyım. O bir efsane ve ben hala onunla olacağıma inanamıyorum. Hayat gerçekten sürprizlerle dolu.’‘ Efsanevi rock gurubu Led Zeppelin 9. stüdyo albümlerinde şimdiye kadar duyulmamış şarkılarını müzikseverlerle paylaşacaklar.

‘Whole Lotta Love’ gibi eski melodilerinde bulunduğu albüm 3 Haziran’da satışa sunulacak. 1995 yılında Yaşam Boyu Başarı Grammy’sine kayık görülen Led Zeppelin, 1980 yılında bateristlerinin ölümüyle bir sene içinde dağılmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir