Milliler sezonu Kosova'da açıyor!

A Milli Takım, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştireceği kamp kapsamındaki ilk özel maçında Kosova ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Millilerde, gözünden ameliyat olacak olan Semih Kaya ile ayak tarak kemiğindeki sakatlığı bulunan Burak Yılmaz kadrodan çıkarıldı. Semih’in yerine Hakan Balta, Burak Yılmaz’ın yerine ise Mustafa Pektemek kadroya dahil edildi.

Milliler, Kosova maçı için son çalışmasını Priştine Kent Stadı’nda gerçekleştirdi. Antrenmana kafiledeki tüm futbolcular katıldı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in maçta, milli deneyimi az olan futbolculara şans tanıması bekleniyor.

Ay-yıldızlı ekibimiz, Kosova maçının ardından İrlanda Cumhuriyeti’nin başkenti Dublin’e geçecek. Ay-yıldızlılar, 25 Mayıs Pazar günü 20.00’de İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı maç sonrasında kampın Avrupa ayağını noktalayarak Amerika Birleşik Devletleri’ne gidecek. İkinci kamp dönemini Birleşik Devletler’de yapacak Milliler, Honduras ve Amerika Birleşik Devletleri ile karşılaştıktan sonra 2 Haziran’da Türkiye’ye dönecek.

 

 

Haber

İlginizi Çekebilir