Kim Kardashian'ın Bekarlığa Veda Partisi

Sosyetik güzel Kim Kardashian, düğün gününün yaklaşması üzerine yakın arkadaşları ile kendisine Fransa’da özel bir bekarlığa veda partisi düzenlendi.

Kardashian Paris’teki Hotel Costes’de düzenlediği özel akşam yemeğinde arkadaşları ile yer alırken düzenlenen yemekten sonra sosyetik güzel ve yakın arkadaşları Paris turuna çıktı.

Kim Kardashian kardeşleri Khole ve Kourney Kardashian, Kylie ve Kendall Jenner’ın yanı sıra LaLa Anthony, Brittny Gastineau ve Rachel Roy gibi yakın arkadaşları ile ilk olarak Paris turu attıktan sonra daha sonra kutlamaya geçtiler.

Paris’in en ünlü yapıtlarından biri olan Eiffel Kulesi’ni ziyaret eden sosyetik güzel Kim Kardashian yakın arkadaşları ile bol bol eğlenip sohbet ederken yakın arkadaşları ile birçok hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paris sokaklarında yakın arkadaşları ile magazin basınını peşine takan reality show yıldızı, Eiffel Kulesi’nden sonra dünyanın en ünlü müzelerinden biri olan Louvre Müzesi’ni ziyaret etti.

Bütün bu olanları ise instagram hesabından yayınladığı özel gecenin fotoğrafları ile de sosyal medyada da büyük dikkat çekti.

Haberin Fotoğrafları İçin TIKLAYIN

 

Kim Kardashian’ın Alay Konusu Olan Dantelli Elbisesi

Kim Kardashian Canlı Yayında Göğüslerine Lazer Operasyonu Yaptırdı

Kim Kardashian Hakkındaki Kilo İddialarına Instagram Hesabından Seksi Fotoğraflarla Karşılık Verdi

Kim Kardashian Kardeşlerini Gizli Kameraya Çekti

Kim Kardashian Doğumdan Sonra Yine Kaldığı Yerden Dekolteye Devam Ediyor

Kim Kardashian Hamilelik Heykelleri İçin Tıklayın

Kim Kardashian Arap Dergisi Fotoğrafları

Kanye West videoları

 

Kim Kardashian foto galeri

Haber

İlginizi Çekebilir