Genç Şarkıcı Lorde, Berlin'i Salladı!

Yeni Zelanda’lı genç şarkıcı 29 Mayıs akşamı Almanya’da bir konser vererek oradaki hayranlarına muhteşem müzik ziyafeti verdi.Henüz genç yaşına rağmen birçok hayran kitlesini peşinden sürükleyen şarkıcı, Berlin’deki dinleyicilerini tatmin etmeyi başardı.

İlk albümünü 2013 Eylül ayında piyasaya süren ve hit parçalarıyla adını dünyaya duyuran müzisyen henüz 17 yaşında. Gerçek adı Ella Yelich O’Connor olan Lorde’nin ilk albümü ‘Pure Heroine’ kısa sürede müzik listelerin ilk sıralarına tırmandı ve Lorde, Lady Gaga’nın olası rakibi ilan edildi.

Müzisyen Lorde ne tarz müziklere imza attığını açıkladı: “Ben feminist müzikler yapmıyorum. Ben inandığım şeylerin şarkılarını söylemekten yanayım. Bilirsiniz işte hep güçlü görünmek isteyen biriyim. Sahnede de takım elbiseler giyiyorum, koyu renk ruj sürüyorum.’‘

Lorde müzik hayatının ilk 9 ayında birbirinden önemli ödüllere layık görüldü ve 56. Grammy Ödül Töreni’nde ‘Royal’ isimli parçasıyla yılın en iyi pop performansı ödülünün sahibi oldu. Lorde, 2013 BRIT Ödülleri’nde ise En İyi Uluslararası Kadın Şarkıcı unvanını kazanmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir