Harry Styles'ın Gözdesi Objektif Karşısına Geçti

Adı One Direction grubu üyelerinden Harry Styles ile aşk dedikodularına karışan Kendall Jenner, 18 yaşına girdiğinde, ‘bağımsızlığını ilan etmek için’ bir defilede iç çamaşırsız podyuma çıktı. Şimdi de üstsüz olarak objektif karşısına geçti.

Kardashian ailesinin genç nesil üyelerinden Kendall Jenner, Interview dergisinin yeni sayısı için Mikael Jansson’a poz verdi.

Jenner, derginin Temmuz sayısı için verdiği pozlarda ünlü bir ailede büyümenin nasıl bir şey olduğunu da anlattı. Jenner’a göre babası Bruce Jenner onun kahramanı. Annesi Kris Jenner ise ailedeki herkesi kesin bir iş etiği aşıladı.

Kendall Jenner babasına ne kadar bağlı olduğunu da anlattı: “Babam benim her şeyim. Kardeşim Kylie ve ben büyürken babam bize çılgın konuşmalar yapardı. Ben tam bir “babasının kızıyım.”

Kendall Jenner babasının kendisine verdiği, “büyük hayaller kur ve çok çalış” nasihatını hayat felsefesi olarak benimsediğini de sözlerine ekledi.

Son bir yıldır moda dünyasında da adını duyuran Jenner, “Dürüst olmak gerekirse eskiden beri hep model olmak istiyordum. Sürekli süper modellere bakardım. Onlar benim kahramanımdı.” diye konuştu.

Kendall Jenner’ın Interview Dergisine Verdiği Pozlar

Haber

İlginizi Çekebilir