Michael Schumacher komadan çıktı!

29 Aralık 2013’te Fransa Alpleri’nde kayak yaparken düşüp başını kayaya çarpan Michael Schumacher, geçirdiği ameliyet sonrasında komaya girmiş ve yaklaşık 6 aydır yoğun bakım ünitesinde tutuluyordu. 

Alman pilotun bugün komadan ve yoğun bakımdan çıktığı, kaldığı Gronoble Hastanesi’den taburcu edilerek bir rehabilitasyon merkezine götürüldüğü açıklandı. 

Alman Bild’in haberine göre ise Schumacher çocukları ve eşi ile iletişim kurabiliyor, ve kendisine söylenenleri anlayabiliyor.

Sporcunun menajeri Sabina Kehm tarafından yapılan açıklamada Schumi’yi uzun bir rehabilitasyon sürecinin beklediği vurgulanırken başka açıklama yapılmadı. 

Schumacher’in ailesi ayrıca yaptıkları bir açıklama ile efsane sporcunun tedavisinde görev yapan bütün hastane çalışanlarına, hemşirelere ve doktorlara teşekkürlerini iletti. Ayrıca aile Michael Schumacher’in hayranlarına süreçte gösterdikleri destek içinde teşekkür ederken, kamuoyuna ise rehabilitasyon sürecinin gözlerden uzak olacağının mesajını verdi ve bu yüzden de anlayış beklediklerini vurguladı..

Haber

İlginizi Çekebilir