Eric Clapton Canlı Performanslarına Son Veriyor

Eric Clapton, turnede olmanın artık katlanılmaz hale geldiğini ve müziğe canlı performans yerine stüdyo çalışmalarıyla devam etmeyi düşündüğünü açıkladı. Dünyanın en iyi gitaristleri arasında sayılan Eric Clapton, yollarda geçen 50 yıldan sonra, artık “katlanılmaz” bulduğu turneyi bırakma planlarını açıkladı.

Ünlü müzisyen stüdyo çalışmalarına devam edebileceğini ama kendisini utandıracak işler yapmak istemediğini söyledi.

Clapton, bir dergiye verdiği röportajda “Yapmak istediğim tonlarca şey var ama bir yandan da emekliliği düşünüyorum” diye konuştu. “Mantıklı düşününce, kendime yapma izni vereceğim şey, stüdyoda kayıt yapmaya devam etmek olacak. Ortaya beni utandıracak kadar etkisiz işler koymak istemiyorum” diyen müzisyen turnede olmanın “katlanılmaz” doğasıyla ilgili düşüncelerini de paylaştı ve ulaşımın zorluğundan şikayet etti. Sanatçı ayrıca artık birçok ülkenin ABD’nin farklı bir versiyonu gibi görünmesinden duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Clapton, geçen hafta Glasgow’da verdiği konserde teknik aksaklıklar yaşanınca sahneyi terk etmişti. Sinirlenen hayranları rahatsızlıklarını ve hayal kırıklıklarını sosyal medya üzerinden paylaşmış, daha sonra sanatçının resmi sitesinde konserin yarıda kalmasıyla ilgili bir özür mesajı yayımlanmıştı.

Haber

İlginizi Çekebilir