Galatasaray, Prandelli'yi resmen açıkladı!

Galatasaray, Prandelli’yi resmen açıkladı!

Galatasaray’ın daha önce anlaşmaya vardığı Cesare Prandelli kendisini 2 yıllığına sarı-kırmızılı kulübe bağlayan imzayı attı.

İtalyan teknik adama, 2 yıllık anlaşma karşılığı her sezon için 2 milyon 295 bin euro garanti ücret ve ayrıca başarı primleri ödenecek.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen özel durum açıklamasında, 2 yıllık anlaşmaya varılan Prandelli’ye her sezon için 2 milyon 295 bin euro garanti ücret ödeneceği belirtildi.

İtalyan teknik adamın, 2014-2015 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu kazanılması ve aynı sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynanması durumunda, bir sonraki sezon yıllık ücretine 350 bin euro zam alacağı, lig şampiyonlukları halinde 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının her biri için de 1 milyon dolar prime hak kazanacağı vurgulandı.

Takımın başında kazanacağı her bir Türkiye Kupası şampiyonluğu için 500 bin dolar prim elde edecek Prandelli’nin, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final için 250 bin dolar, yarı final için 500 bin dolar, final için 1 milyon dolar, kupanın kazanılması halinde de 2 milyon dolar prim alacağı aktarıldı.

Prandelli’nin UEFA Avrupa Ligi başarı primleri, final oynanması halinde 600 bin dolar, şampiyon olunması durumunda da 1 milyon 200 bin dolar olarak açıklanırken, UEFA Süper Kupa priminin şampiyon olunması halinde 500 bin dolar, FIFA Kulüpler Dünya Kupası priminin de yine şampiyonluk halinde 300 bin dolar olduğu paylaşıldı.

Haber

İlginizi Çekebilir