Beşiktaş'ta istifa!

Siyah-beyazlı takımın başkanı Fikret Orman ile Akaretler’de bulunan kulüp binasında toplantı yapan futbol genel direktörü Önder Özen, toplantı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını söyledi. Dostça ayrıldıklarını belirten Özen, “Emek verdiğimiz bir yer kolay olmadı. Bize yakışır bir görüşmeyle sonlandırdık. Talebim olmadığını söyledim, alacaklarımla ilgili talebimi sordular kabul edemeyeceğimi söyledim. Bana teklifte bulunmaları bile zarif bir davranıştı. Bundan sonra bu konu spekülatif olarak gündeme gelmesin bunu istiyorum. Bunun sorgulanmaması benim ve kulüp için daha iyi olacaktır” dedi.

 

“BANA DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

 

Kendisine destek verenlere teşekkür ettiğini söyleyen Önder, “Beşiktaş’ın menfaatleri için bunları istiyorum. Bu konular bana ve kulübe bir yarar getirmeyecektir. Bu hassasiyeti göstermeliyiz hep beraber. Bütün çalışan arkadaşlarıma hepsine çok çok teşekkür ediyorum hepsiyle bugün vedalaşmak gerekiyormuş. Beşiktaş’ın ve bütün Beşiktaşlıların yolu açık olsun. Hepsini başarılar diliyorum bu takım başarılı olacaktır” diye konuştu.

 

“YALÇIN TRANSFERİ YÜZÜNDEN İSTİFA ETMEDİM”

 

Önder Özen, istifasının Yalçın transferi ilgili olmadığını vurgulayarak, “Yalçın transferi yüzünden istifa etmedim. Bir süredir düşünüyordum yorucu bir dönem geçirdik sezon içinde de zor şartlarda yarıştık. Daha dinamik bir çalışma ortamı olması için böyle bir karar verdim. Neticede kesinlikle kararım bu doğrultudadır. Bazen beraber çalıştığım arkadaşlarım da iyi bilirler. İşimi profesyonelce yapıyorum. Futbol adamları çantalarını hep hazır tutarlar. Rica ettim camiadan söyledim. Daha fazla yararlı olamayacağımı, onlarda bana olumlu cevap verdiler” ifadelerini kullandı.

 

“ŞU ANDA BİR PLANIM YOK”

 

Teknik direktör Bilic’le henüz görüşmediğini dile getiren Özen, “Bilic ile az sonra görüşeceğim. Şu anda bir planım yok. Tabi ki çalışacağım, çalışmak zorundayım. Ligin başlamasına az kaldı herkes kadrolarını oluşturdu. Asıl problem transfer değil. Daha dinamik bir yapı olmalıydı benim kendi tercihimdi böyle bir karar aldım. Tüm Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum. Yeni statta beni aralarına aldıkları için bir yabancıya sevgi gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Hakları ödenmez” şeklinde konuştu.

Haber

İlginizi Çekebilir